Op de hoogte van nieuwe projecten in Binnenmaas? Klik hier!

Hofwijk - Vrije Kavel

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Mijnsheerenland, project Hofwijk - Vrije Kavel

Algemene informatie

naam project Hofwijk - Vrije Kavel
aantal koopwoningen 5
aantal beschikbaar 2
aantal onder optie 2
type woningen bouwkavel
status in verkoop
koopprijs € 347.270 - € 431.970
oppervlakte onbekend
perceeloppervlakte 710 - 883 m²

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Vorm Ontwikkeling B.V.
makelaar Vorm Verkoop - Hofwijk
gemeente Binnenmaas

Informatie

In Mijnsheerenland (gemeente Binnenmaas) wordt het nieuwbouwproject Hofwijk - Vrije Kavel gerealiseerd. Dit is in de wijk Mijnsheerenland. Dit project omvat slechts 5 te koop staande bebouwbare kavels.

De prijzen van deze kavels variëren vanaf € 347.270 tot € 431.970. Deze bouwkavel(s) hebben een perceel van 710 tot 883 m² en hierop kan een nieuwbouwwoning worden gebouwd.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Vorm Verkoop - Hofwijk in Papendrecht.

Andere nieuwbouwprojecten in Binnenmaas kunt u hier vinden: Nieuwbouw Binnenmaas

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
2 van 5 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 347.270 tot Euro 431.970
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
15Optie710000€ 347.270v.o.n. 
16Optie883000€ 431.970v.o.n. 

Type: Vrije Kavel
In het nieuwbouwplan Hofwijk komen vijf vrije kavels beschikbaar variërend van 636 tot 883 m2.

De locatie wordt omsloten door aan de noordzijde de Hertoglaan, aan de oostzijde de Landheerlaan en aan de zuidzijde de watergang en de achtertuinen van de woningen aan de Hoflaan. In het verlengde van de Landheerlaan sluit de locatie aan op de watergang en het groen van de achtertuin van de historische woning aan de Romeinse weg. Aan de westzijde grenst de locatie aan een akker met zicht op de kerk van Mijnsheerenland.

Op de locatie zullen woningen worden ontwikkeld in diverse types, alle in eenzelfde architectuur. Een traditionele Oudhollandse sfeer.

VORM biedt de mogelijkheid voor het bouwen van een woning in Oudhollandse stijl voor uw vrije kavel. Meer informatie hierover kunt u opvragen bij de verkoopafdeling van VORM.

Project: Hofwijk
Wonen met een Hollandsch hart
 
Dit nieuwbouwproject is gesitueerd in de mooie en ruim opgezette wijk Hofwijk in Mijnsheerenland, gemeente Binnenmaas. De wijk grenst aan het prachtige en groene buitengebied. Het plan is verdeeld in twee fases. De eerste fase wordt gebouwd in 2013 en de tweede fase in 2017. De eerste fase bestaat uit starterswoningen, herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrije kavels. Het bouwproject is gelegen aan de zuidzijde van de Landheerlaan en wordt aan drie zijden omsloten door watergangen. De huidige watergangen worden verbreed om de woonkwaliteit te bevorderen. Aan de westzijde grenst de locatie aan landbouwgrond met zicht op de kerk van Mijnsheerenland.
 
Fijne voorzieningen
Mijnsheerenland heeft uitstekende sportvoorzieningen zoals hockey, voetbal, tennis en watersport. Ook winkels zijn dichtbij te vinden in de Wilhelminastraat. Als u via het schelpenpad loopt, bent u er zelfs binnen een paar minuten. Wanneer u een mooie locatie zoekt om met familie of vrienden bij elkaar te komen, dan ligt recreatieoord Binnenmaas vlakbij. Hier kunt u heerlijk recreëren en bijvoorbeeld genieten van het uitzicht op de Binnenmaas, vanaf het terras van het restaurant. Bovendien heeft Mijnsheerenland een prima ontsluiting. Binnen een paar minuten heeft u aansluiting op de A29.
 
Nostalgische architectuur
De woningen zijn ontworpen in een prachtige nostalgische Oudhollandse architectuur. Hierdoor ontstaat er een aantrekkelijk en vriendelijk beeld dat naadloos past in het karakter van Hofwijk en Mijnsheerenland.
 
Mooi, voordelig en veilig wonen met VORM…
 
Profiteer van VORM 6D wonen
Alle woningen zijn 3-dimensionaal ontworpen en gemodelleerd waardoor vooraf exact bekend is hoe de woning gebouwd gaat worden en met welke duurzame materialen. Hierdoor kan de prijs scherp blijven en de bouwtijd kort. Daarbij is er een keur aan opties ontwikkeld zodat er altijd wel een aantrekkelijke optie is die aansluit op uw woonwensen. Dat is 6D wonen voor u!

VORM Finance biedt u aantrekkelijke producten om het voor u mogelijk te maken uw droomwoning te kopen!
 
Verhuisbeveiliging
Je koopt pas als je verkócht bent!
 
Zó simpel werkt het...
U wilt graag een VORMHuis kopen. U bezit echter nog een bestaande woning en durft de stap niet te zetten. Als het niet lukt om binnen 6 maanden uw woning te verkopen, kunt u boetevrij afzien van de aankoop van uw nieuwe woning.
 
Non-Profit Hypotheek
Een eerlijke hypotheek, op onze kosten!
 
VORM beschikt over VORM Finance, een eigen team van financieel specialisten. Deze specialisten zijn erkend en behoren tot de besten van Nederland. Zij verzorgen een Non-Profit Hypotheek voor u. Dat is een hypotheek bij een gerenommeerde bank, maar met extra’s!
 
De voordelen
Normaliter betaalt u een bemiddelingsfee aan de adviseur of een afsluitprovisie aan de bank. Nu dus niet meer, want die kosten neemt VORM voor haar rekening. Door deze methodiek vloeien ook alle mogelijk verdiende provisies terug in uw hypotheek. Dat leidt tot lagere hypotheekrentes en scherpere hypotheekgekoppelde producten, zoals een overlijdensrisicoverzekering.
 
HypotheekPremie
Wij investeren in uw hypotheek
 
Goedkoper, veiliger en bereikbaarder wonen, daar gaat het bij een financiering om. En om dat voor u te realiseren, storten wij een bedrag in uw hypotheek. Met dit bedrag, dat wij HypotheekPremie noemen, kunt u meerdere effecten bereiken.
 
HypotheekPremie
De HypotheekPremie kunt u inzetten om een eerste aflossing aan uw huis te doen en de maandlasten te verlagen. We kunnen ook de rente van uw hypotheek verlagen als u dat liever wilt. Of een lening aflossen, zodat u toch uw droomhuis kunt kopen.

Kijk voor meer informatie en onze voorwaarden op www.woneninhofwijk.nl

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?