Op de hoogte van nieuwe projecten in Binnenmaas? Klik hier!

Raadhuispark - Allure

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Raadhuispark - Allure
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 2
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 330.000 - € 330.000
oppervlakte 149 - 149 m²
perceeloppervlakte 271 - 278 m²
inhoud 493 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Vorm Ontwikkeling B.V.
makelaar Vorm Verkoop - Raadhuispark
tweede makelaar Makelaarskantoor VMK
gemeente Binnenmaas

Informatie

In Mijnsheerenland (gemeente Binnenmaas) wordt het nieuwbouwproject Raadhuispark - Allure gerealiseerd. Dit is in de wijk Mijnsheerenland. Dit project omvat slechts 2 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 330.000 tot € 330.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 149 tot ca. 149 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen worden gebouwd op een perceel van 271 tot 278 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Vorm Verkoop - Raadhuispark in Papendrecht. U kunt ook terecht bij makelaar Makelaarskantoor VMK.

Andere nieuwbouwprojecten in Binnenmaas kunt u hier vinden: Nieuwbouw Binnenmaas

Woningen
2 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 330.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
40Te Koop2781494934€ 330.000v.o.n. 
Tuin rondom, SWK
46Te Koop2711494934€ 330.000v.o.n. 
SWK, Tuin rondom

Type: Allure
Herenhuis Allure is een prachtig ruim herenhuis met een breedte van maar liefst 6 meter. Een statige woning met standaard 4 slaapkamers en badkamer met toilet op de 1e verdieping. De grote zolder is gemakkelijk om te bouwen tot een 5e en eventueel 6e slaapkamer. De woonkamer beschikt over een open keuken met genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een kookeiland. De hele woning is overigens zeer ruim van opzet, vanaf de hal tot en met de zolder. Dat geldt ook voor de tuinen! De tuinen zijn namelijk ruim en diep, zowel bij de tussenwoningen als bij de hoekwoningen. De woningen hebben een berging in de tuin. Kortom, met zoveel ruimte kunnen wij gerust stellen: weer thuis. Heerlijk!

Project: Raadhuispark
WONEN IN MIJNSHEERENLAND, EEN DORPSHART DAT KLOPT.
Wonen zoals wonen bedoeld is. Dat is wonen in RaadhuisPark, midden in het dorpscentrum van Mijnsheerenland, dat volop in ontwikkeling is om het statige, maar dorpse karakter van Mijnsheerenland nóg beter tot zijn recht te laten komen. Zo wordt wonen genieten. U komt thuis in een huis dat u omarmt. U hebt bewust gekozen voor het gezicht van uw huis. Een gezicht en een architectuurstijl die uw aanspreekt.
Binnnen Raadhuispark worden verschillende type woningen gerealiseerd.
- Vrijstaande woningen
- Twee-onder-een-kapwoningen
- Eengezinswoningen
- Appartementen

U koopt een woning klaar voor uw toekomst, een plaats waar je nieuwe herinneringen gaat maken. Dat is weer thuis. Heerlijk!…
Wij bouwen uw toekomst. En daar zijn we trots op!

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?