Op de hoogte van nieuwe projecten in Binnenmaas? Klik hier!

Raadhuispark - Elite

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Mijnsheerenland, project Raadhuispark - Elite

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Raadhuispark - Elite
aantal koopwoningen 5
aantal beschikbaar 5
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 550.000 - € 617.750
oppervlakte 179 - 179 m²
perceeloppervlakte 464 - 531 m²
inhoud 645 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Vorm Ontwikkeling B.V.
makelaar Vorm Verkoop - Raadhuispark
tweede makelaar Makelaarskantoor VMK
gemeente Binnenmaas

Informatie

In Mijnsheerenland (gemeente Binnenmaas) wordt het nieuwbouwproject Raadhuispark - Elite gerealiseerd. Dit is in de wijk Mijnsheerenland. Dit project omvat slechts 5 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 550.000 tot € 617.750. De woningen hebben een oppervlak vanaf 179 tot ca. 179 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 464 tot 531 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Vorm Verkoop - Raadhuispark in Papendrecht. U kunt ook terecht bij makelaar Makelaarskantoor VMK.

Andere nieuwbouwprojecten in Binnenmaas kunt u hier vinden: Nieuwbouw Binnenmaas

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
5 van 5 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 550.000 tot Euro 617.750
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
25Te Koop5311796455€ 570.000v.o.n. 
Tuin rondom
26Te Koop5151796455€ 550.000v.o.n. 
Tuin rondom,
54Te Koop4641796455€ 597.500v.o.n. 
Tuin rondom, SWK
55Te Koop4711796455€ 607.750v.o.n. 
Tuin rondom, SWK,
56Te Koop4781796455€ 617.750v.o.n. 
SWK, Tuin rondom

Type: Elite
Type Elite, een vrijstaande villa met een royale woonkamer en open keuken, vier slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer voorzien van bad, douche en dubbele wastafel, een separaat toilet. Een vrij indeelbare zolderverdieping met mogelijkheid tot twee kamers en eventueel een gastenbadkamer. Inclusief garage en opstelplaats voor twee auto’s op eigen terrein.

Project: Raadhuispark
WONEN IN MIJNSHEERENLAND, EEN DORPSHART DAT KLOPT.
Wonen zoals wonen bedoeld is. Dat is wonen in RaadhuisPark, midden in het dorpscentrum van Mijnsheerenland, dat volop in ontwikkeling is om het statige, maar dorpse karakter van Mijnsheerenland nóg beter tot zijn recht te laten komen. Zo wordt wonen genieten. U kiest bewust voor het gezicht van uw huis, een gezicht en een architectuurstijl die u aanspreekt.

Binnen RaadhuisPark worden in een aantal fasen verschillende type woningen gerealiseerd.
- Vrijstaande woningen
- Twee-onder-een-kapwoningen
- Eengezinswoningen
 
In Mijnsheerenland zijn er veel voorzieningen onder handbereik, zoals bijvoorbeeld;
Onderwijs
Mijnsheerenland beschikt over twee basisscholen welke in het najaar van 2017 ondergebracht worden in het Multi Functionele Centrum welke op loopafstand van het RaadhuisPark gerealiseerd wordt. In dit centrum wordt ook de kinderopvang gevestigd.
Sportverenigingen en andere verenigingen
Mijnsheerenland beschikt over diverse sportvoorzieningen voor alle leeftijden die op loop- of fietsafstand te bereiken zijn, we noemen er een aantal; Watersportvereniging Binnenmaas, tennisclub De Binnenmaas, voetbalvereniging GOZ, hockeyclub de Hoeckse Waard, gymnastiekvereniging NOAD, de yogastudio de yogabloem en de scouting, Naast de sportverenigingen zijn er ook de nodige andere verenigingen zoals onder andere de Oranjevereniging, de ondernemersvereniging en de vereniging “Dorp Mijnsheerenland”.
Algemene voorzieningen
Mijnsheerenland beschikt over een beperkt aantal winkelvoorzieningen welke echter voor de dagelijkse boodschappen ruim voldoende zijn. Voor andere winkelvoorzieningen kunt u bijvoorbeeld  terecht in Puttershoek en Oud-Beijerland, deze plaatsen zijn binnen 10 minuten met de auto bereikbaar. Mocht het nodig zijn gebruik te maken van zorgvoorzieningen dan kan dit bij een tweetal zorginstanties. De huisartsenpost en de bijbehorende apotheek zijn op loopafstand van RaadhuisPark gevestigd.
 
Ook recreëren is goed mogelijk in Mijnsheerenland, op 10 minuten fietsen ligt het recreatieoord aan de Binnenmaas. Hier is zelf een strandje aanwezig waardoor het hier in de zomer prima toeven is. Op dit recreatieoord zijn veel voorzieningen aanwezig en wordt jaarlijks ook het nodige georganiseerd.
 
Mijnsheerenland is vanuit alle windstreken eenvoudig en snel te bereiken. De ligging aan de A29 maakt het eenvoudig om snel richting het noorden te rijden of naar het zuiden via de Heinenoordtunnel.

Een woning klaar voor de toekomst, een plaats waar u nieuwe herinneringen gaat maken.
Wij bouwen aan uw toekomst, en daar zijn we trots op!

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?