Op de hoogte van nieuwe projecten in Binnenmaas? Klik hier!

Het Ambacht

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Mijnsheerenland, project Het Ambacht

Algemene informatie

naam project Het Ambacht
aantal woningen 21
type woningen rijwoning
hoekwoning
geschakeld
status in ontwikkeling

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Vorm Ontwikkeling B.V.
makelaar Vorm Verkoop - Annahove
gemeente Binnenmaas

Belangrijke data

start verkoop 3e kwartaal 2018

Informatie

In Mijnsheerenland (gemeente Binnenmaas) wordt het nieuwbouwproject Het Ambacht gerealiseerd. Dit is in de wijk Mijnsheerenland.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Vorm Verkoop - Annahove in Papendrecht.

Andere nieuwbouwprojecten in Binnenmaas kunt u hier vinden: Nieuwbouw Binnenmaas

Het Ambacht

In hartje Mijnsheerenland op de kruising van de Laan van Westmolen en Elisabeth van Loonstraat zal het oude sportcomplex plaats maken voor een kleinschalig nieuwbouwplan Het Ambacht met 21 prachtige eengezinswoningen in diverse variaties. De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen levendige woonomgeving.

Woningen in Het Ambacht
In Het Ambacht komen 21 prachtige eengezinswoningen in de geliefde “Haagse Stijl” in diverse woningbreedtes, van 5,10 meter tot 6,0 meter. Alle eengezinswoningen zijn gepositioneerd op ruime kavels en hebben in basis al een woningdiepte van 9,56 meter. Wilt u nog een uitbouw? Geen probleem! De woningen hebben twee volledige lagen met in basis al drie ruime slaapkamers en een volledig uitgevoerde badkamer op de eerste verdieping. De Zolderverdieping is bij alle woningen vrij in te delen. Vanzelfsprekend zijn er diverse uitbreidingsopties mogelijk.

Het woonprogramma van Het Ambacht bestaat uit:
* 7 eengezinswoningen met een breedte van 5,1 meter en een diepte van 9,56 meter. De kavels van de woningen variëren van circa 124m2 tot circa 133m2. De prijzen zijn nog niet bekend;
* 4 ruime Hoekwoningen met een breedte van 5,4 meter en een diepte van 9,56 meter. In basis hebben deze Hoekwoningen al een uitbouw op de begane grond, waardoor de diepte van de begane grond meteeen circa 2,40 meter dieper is. De kavels van de woningen variëren van circa 176 m2 tot circa 239 m2. De prijzen zijn nog niet bekend;
* 10 grote eengezinswoningen met een breedte van 6,0 meter en een diepte van 10,76 meter. De kavels van de woningen variëren van circa 155 m2 tot circa 225 m2. De prijzen zijn nog niet bekend.

Planning
De start van de verkoop voor Het Ambacht staat gepland voor het 3e kwartaal van 2018. Prognose is dat in het 1e kwartaal van 2019 wordt gestart met de bouw en dat de bouwtijd ongeveer een jaar in beslag neemt.
 
Interesse
Kunt u niet wachten en wilt u op de hoogte gehouden worden van alle ins&outs van dit plan, schrijf u vrijblijvend in via het interesseformulier op deze site.

Duurzaamheidshypotheek
Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

foutje ontdekt?