Op de hoogte van nieuwe projecten in Binnenmaas? Klik hier!

De Boomgaard

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Mijnsheerenland, project De Boomgaard

Algemene informatie

naam project De Boomgaard
aantal woningen 7
type woningen rijwoning
vrijstaand
2 onder 1 kap
hoekwoning
geschakeld
status in ontwikkeling

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Vorm Ontwikkeling B.V.
makelaar Vorm Verkoop - Annahove
gemeente Binnenmaas

Belangrijke data

start verkoop 3e kwartaal 2018

Informatie

Het nieuwbouwproject De Boomgaard wordt gebouwd in de plaats Mijnsheerenland, in de gemeente Binnenmaas. Dit project bevindt zich in de wijk Mijnsheerenland.

Het nieuwbouwproject is momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Vorm Verkoop - Annahove in Papendrecht.

Andere nieuwbouwprojecten in Binnenmaas kunt u hier vinden: Nieuwbouw Binnenmaas

De Boomgaard

In hartje Mijnsheerenland op de kruising van de Elisabeth van Loonstraat en de Vroonland zal het oude schoolgebouw plaats maken voor een kleinschalig nieuwbouwplan De Boomgaard met 7 prachtige twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande villa’s. De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen groene woonomgeving.

Woningen in De Boomgaard
In De Boomgaard komen 7 prachtige woningen in de geliefde “Haagse Stijl” in twee varianten namelijk 4 extra ruime twee-onder-één-kapwoningen én 3 grote vrijstaande villa’s. Alle woningen zijn gepositioneerd op zeer ruime kavels. De woningen hebben twee volledige lagen én een ruime zolderverdieping. Vanzelfsprekend zijn er diverse uitbreidingsopties mogelijk.

Het woonprogramma van De Boomgaard bestaat uit:

* 4 extra ruime twee-onder-een-kapwoningen, met een woningbreedte van maar liefst 7,30 meter en een woningdiepte van 10,76 meter. Deze twee-onder-een-kapwoning heeft een woonoppervlakte van maar liefst ca 178m2 en heeft onder andere een royale woonkamer en open keuken, vier slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en een separaat toilet. De zolder verdieping is vrij indeelbaar en heeft de mogelijkheid tot twee kamers. Inclusief garage en opstelplaats voor 2 auto's op eigen terrein. De kavels van de woningen variëren van circa 409m2 tot circa 499m2. De prijzen zijn nog niet bekend;
* 3 vrijstaande villa’s met een woningbreedte van 7,13 meter en een woningdiepte van 13,76 meter. Deze villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst ca 179m2 en heeft onder andere een royale woonkamer en open keuken, vier slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en een separaat toilet. De zolder verdieping is vrij indeelbaar en heeft de mogelijkheid tot twee kamers. Inclusief garage en opstelplaats voor 2 auto's op eigen terrein. De kavels van de woningen variëren van circa 682m2 tot circa 752m2. De prijzen zijn nog niet bekend.

Planning
De start van de verkoop voor De Boomgaard staat gepland voor het 3e kwartaal van 2018. Prognose is dat in het 1e kwartaal van 2019 wordt gestart met de bouw en dat de bouwtijd ongeveer een jaar in beslag neemt.
 
interesse
Kunt u niet wachten en wilt u op de hoogte gehouden worden van alle ins&outs van dit plan, schrijf u vrijblijvend in via het interesseformulier op deze site.

Duurzaamheidshypotheek
Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

foutje ontdekt?