Op de hoogte van nieuwe projecten in Binnenmaas? Klik hier!

De Molenwiek

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Mijnsheerenland, project De Molenwiek

Algemene informatie

naam project De Molenwiek
aantal woningen 2
type woningen vrijstaand
2 onder 1 kap
bouwkavel
status in ontwikkeling

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Vorm Ontwikkeling B.V.
makelaar Vorm Verkoop - Annahove
gemeente Binnenmaas

Belangrijke data

start verkoop 3e kwartaal 2018

Informatie

In Mijnsheerenland (gemeente Binnenmaas) wordt het nieuwbouwproject De Molenwiek gerealiseerd. Dit is in de wijk Mijnsheerenland.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Vorm Verkoop - Annahove in Papendrecht.

Andere nieuwbouwprojecten in Binnenmaas kunt u hier vinden: Nieuwbouw Binnenmaas

De Molenwiek
 
In hartje Mijnsheerenland op de locatie van de basisschool “De Molenwiek” aan de Molenweg komt een kleinschalig nieuwbouwplan De Molenwiek met 2 prachtige kavels. De locatie is uniek en bevindt zich in een rustige woonwijk met veel volwassen groen.

Kavels in De Molenwiek
In De Molenwiek komen 2 extra ruime kavels beschikbaar. De kavels kenmerken zich door het volwassen groen in de woonwijk. De kavels zijn beide meer dan 1000 m² en kunnen ruimte bieden aan verscheidene soorten woningen. De kavels zijn ruim opgezet en bieden tal van mogelijkheden. De kavels zijn meer dan 40 meter diep en meer dan 20 meter breed. Hierdoor heeft u maximale vrijheid en kunt u uw woning oriënteren naar wens. Ook is er ruimte genoeg voor een garage en het stallen van meerdere auto’s. De prijzen zijn helaas nog niet bekend.
 
Planning
De start van de verkoop voor De Molenwiek staat gepland voor het 3e kwartaal van 2018.
 
interesse
Kunt u niet wachten en wilt u op de hoogte gehouden worden van alle ins&outs van dit plan, schrijf u vrijblijvend in via het interesseformulier op deze site.

foutje ontdekt?