Op de hoogte van nieuwe projecten in Nederweert? Klik hier!

Tiskeswej

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Nederweert-Eind, project Tiskeswej

Algemene informatie

naam project Tiskeswej
aantal koopwoningen 2
type woningen 2 onder 1 kap
type buitenruimte tuin
status in verkoop
koopprijs vanaf € 175.000
oppervlakte onbekend
perceeloppervlakte 200 - 200 m²
inhoud 410 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Planburo Tummers B.V.
makelaar Jacobs & Gijsen Vastgoed
gemeente Nederweert

Belangrijke data

start bouw 3e kwartaal 2016
start verkoop 2e kwartaal 2016

De twee halfvrijstaande woningen kenmerken zich door hun praktische indeling en de meest moderne energie besparende maatregelen. De entree geeft toegang tot de garderobe, royaal toilet en de woonkamer. De brede beukmaat en de grote ramen aan de voor- en achterzijde garanderen voldoende lichtinval.

De woning beschikt over een hoog rendement combi-ketel (HR 107) en een ventilatiesysteem voor natuurlijke toevoer en mechanische afvoer. Doordat er op de begane grond en de 1e. verdieping vloerverwarming wordt toegepast is het binnenklimaat veel gezonder en aangenamer. Daarbij is de vrije indeelbaarheid veel groter dan wanneer radiatoren toegepast zouden worden.

De woningen beschikken over drie slaapkamers, een badkamer en een vaste trap naar de zolder! Alle slaapkamers zijn voorzien van een extra loze leiding t.b.v. de CAI aansluiting.

De badkamer op de 1e. verdieping wordt standaard opgeleverd met een douche, een wastafel en een tweede wandcloset. Het raam aan de achterzijde zorgt voor voldoende natuurlijke ventilatie.

De vaste trap naar de tweede verdieping biedt toegang naar de zolder waar zich o.a. de C.V., de M.V. en de aansluiting van de wasmachine en de wasdroger bevinden. Echter, er is nog voldoende ruimte voor eventuele uitbreidingen, hier kan dus gemakkelijk een vierde slaapkamer of een hobby- of een computerkamer gerealiseerd worden.

De woningen zijn duurzaam, comfortabel en energiezuinig. Zo zijn de woningen uitgerust met een veel beter isolatiepakket dan de meeste woningen, een douche W.T.W. en P.V. cellen op het dak. Deze cellen wekken dus eigen elektriciteit op!

De woningen worden standaard voorzien van kunststof kozijnen zodat U in de (nabije) toekomst niet voor onaangename verrassingen komt te staan voor wat betreft het schilderwerk.

Door het uitgebreide optiepakket kunnen de woningen kunnen naar eigen wensen ingericht worden. Zo is er de mogelijkheid van een erker, een garage, een luifel of een dakkapel of een separaat toilet.


foutje ontdekt?