Op de hoogte van nieuwe projecten in Meppel? Klik hier!

Danninge Erve Zuid II - De Pleinen - Eengezinswoningen

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Danninge Erve Zuid II - De Pleinen - Eengezinswoningen
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 2
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 159.500 - € 159.500
oppervlakte onbekend
perceeloppervlakte 190 - 209 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar WVG Ontwikkeling
makelaar Boelens Jorritsma Meppel
gemeente Meppel

Informatie

Het nieuwbouwproject Danninge Erve Zuid II - De Pleinen - Eengezinswoningen wordt gebouwd in de plaats Nijeveen, in de gemeente Meppel. Dit project bevindt zich in de wijk Nijeveen. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 2 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 159.500 tot € 159.500. De nieuwbouw hoekwoningen staan op een perceel van 190 tot 209 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Boelens Jorritsma Meppel in Meppel.

Andere nieuwbouwprojecten in Meppel kunt u hier vinden: Nieuwbouw Meppel

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
2 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 159.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
7Te Koop190004€ 159.500v.o.n. 
Voortuin, Achtertuin, SWK,
10Te Koop209004€ 159.500v.o.n. 
Voortuin, Achtertuin, SWK,

Type: Eengezinswoningen
De ruime betaalbare eengezinswoningen voor starters en gezinnen hebben standaard vloerverwarming op de begane grond en zonnepalen op het dak. Uitbreiden met een handige bijkeuken is mogelijk. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer met sanitair van Villeroy & Boch is voorzien van een douche, wastafel en 2e toilet. Met een vaste trap bereik je de royale 2e verdieping. In de ruime zonnige achtertuin staat een fietsenberging.
Blijf op de hoogte via Facebook.


Project: Danninge Erve Zuid II - De Pleinen
WVG Ontwikkeling uit Meppel (voorheen Woonconcept Vastgoed) ontwikkelt in Danninge Erve II, deelplan ‘De Pleinen’ in Nijeveen lekker ruime energiezuinige woningen of twee-onder-één-kapwoningen voor starters en gezinnen voor een aantrekkelijke prijs (vanaf € 149.500,- v.o.n.). Op het dak komen zonnepanelenen en de begane grond heeft vloerverwarming. De huizen hebben naast een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers met badkamer op de 1e verdieping en een vaste trap gaat naar de zolder.
De Pleinen is een kleinschalig project van 6 huurwoningen en 6 koopwoningen (bouwnummers 7 t/m 12). De koopwoningen bestaan uit 4 rijwoningen en 2 twee-onder-een-kapwoningen. De rijwoningen hebben een kaveloppervlakte van 135 tot 209 m2. De twee-onder-een-kapwoningen hebben een kaveloppervlakte van 203 tot 219 m2.

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?