Op de hoogte van nieuwe projecten in Nijmegen? Klik hier!

Wonen in Grote Boel - 4 Tussenwoning, 6 m br, J (3)

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Wonen in Grote Boel - 4 Tussenwoning, 6 m br, J (3)
aantal koopwoningen 3
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 297.000 - € 297.000
oppervlakte 161 - 161 m²
perceeloppervlakte 169 - 169 m²
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Utrecht & Noordoost
makelaar Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
tweede makelaar Bleijenberg nieuwbouw makelaars
gemeente Nijmegen

Informatie

In Nijmegen wordt het nieuwbouwproject Wonen in Grote Boel - 4 Tussenwoning, 6 m br, J (3) gerealiseerd. Dit is in de wijk Nijmegen-Noord. Dit project omvat slechts 3 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 297.000 tot € 297.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 161 tot ca. 161 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen worden gebouwd op een perceel van 169 tot 169 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen in Nijmegen. U kunt ook terecht bij makelaar Bleijenberg nieuwbouw makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Nijmegen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Nijmegen

Woningen
1 van 3 woningen beschikbaar
Prijs Euro 297.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
62Optie16916105€ 297.000v.o.n. 

Type: 4 Tussenwoning, 6 m br, J (3)
Stel uw eigen woning samen op http://www.woneningroteboel.nl/configurator/

Dit woningtype komt voor aan Simone de Beauvoirstraat (Brink)
De woningen variëren in grootte van 151 tot 161 m2. De kavelgroottes variëren in grootte van 168 tot 171 m2. De woningen zijn standaard voorzien van een vloerverwarming op de begane grond, een tuingerichte woonkamer met openslaande deuren, een eilandkeuken in het midden van de woning, een toilet, vier slaapkamers, een badkamer en separaat toilet op de eerste verdieping. Qua dakvorm is er sprake van een langs- en een gedeeltelijke dwarskap. De hoofdentree van de woningen bevindt zich in de voorgevel. In de tuin wordt standaard een berging geplaatst. De achtertuinen zijn bereikbaar via een achterpad. De woningen worden aangeboden inclusief een fraaie greeploze keuken met vijf inbouwapparaten en sanitair van Villeroy & Boch, lijn Subway 2.0. Bij de verkoop van de woningen is er een uitgebreide lijst van meerwerkmogelijkheden beschikbaar. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een uitbouw van de woonkamer aan de achterzijde, het samenvoegen van twee slaapkamers op de eerste verdieping, het aanbrengen een dakraam en/of dakkapel en extra kamers op de tweede verdieping. Zelfs een tweede badkamer op de zolderverdieping behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk kan het sanitair en tegelwerk geheel aangepast worden aan persoonlijke wensen. Wilt u nergens naar omkijken? Laat uw woning dan voorzien van een complete wand- en/of vloerafwerking. U kunt er dan snel na oplevering in.
De hieronderstaande plattegrondimpressies zijn van de woning met bouwnummer 62 en zijn in grote mate vergelijkbaar met de overige woningen van dit type.

Project: Wonen in Grote Boel
Nieuwe woningen Grote Boel in verkoop
 
Woensdag 28 september is AM de verkoop gestart van de volgende fasen in Grote Boel in Nijmegen. Grote Boel is Nijmegens nieuwste woonwijk en maakt onderdeel uit van de Waalsprong, een uitbreidingsgebied aan de noordzijde van de Waal.

Het betreft een totaal van 70  woningen met een grote variatie in architectuur en grootte. Na de succesvolle verkoop van de woningen in de eerdere fasen kunt u zich nu registreren als belangstellende op de website. Na ontvangst van uw gegevens ontvangt u vanaf maandag 3 oktober aanstaande de mogelijkheid een voorkeur uit te spreken voor een woning. De inschrijvingsperiode sluit op woensdag 12 oktober om 12.00 uur.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?