Op de hoogte van nieuwe projecten in Nijmegen? Klik hier!

Wonen in Grote Boel - 2 Tussenwoning, 5,4 m br, D (9) en E (7)

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Nijmegen, project Wonen in Grote Boel - 2 Tussenwoning, 5,4 m br, D (9) en E (7)

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Wonen in Grote Boel - 2 Tussenwoning, 5,4 m br, D (9) en E (7)
aantal koopwoningen 16
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 254.190 - € 254.190
oppervlakte 127 - 127 m²
perceeloppervlakte 145 - 145 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Utrecht & Noordoost
makelaar Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
tweede makelaar Bleijenberg nieuwbouw makelaars
gemeente Nijmegen

Informatie

In Nijmegen wordt het nieuwbouwproject Wonen in Grote Boel - 2 Tussenwoning, 5,4 m br, D (9) en E (7) gerealiseerd. Dit is in de wijk Nijmegen-Noord. Dit project omvat 16 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 254.190 tot € 254.190. De woningen hebben een oppervlak vanaf 127 tot ca. 127 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen worden gebouwd op een perceel van 145 tot 145 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen in Nijmegen. U kunt ook terecht bij makelaar Bleijenberg nieuwbouw makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Nijmegen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Nijmegen

Woningen
1 van 16 woningen beschikbaar
Prijs Euro 254.190
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
68Optie14512704€ 254.190v.o.n. 

Type: 2 Tussenwoning, 5,4 m br, D (9) en E (7)
Stel uw eigen woning samen op http://www.woneningroteboel.nl/configurator/

Deze woningtypen komen voor aan Simone de Beauvoirstraat. Kijk voor de ligging op de situatiekaart op de site.
De woningen variëren in grootte van 123 tot 136 m2. De kavelgroottes variëren van 129 tot 145 m2. De woningen zijn standaard voorzien van een vloerverwarming op de begane grond, een tuingerichte woonkamer met openslaande deuren, een keuken aan de voorzijde, een toilet, drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping . Op de tweede verdieping bevindt zich de vrij-indeelbare zolder. Qua dakvorm is er sprake van zowel een langs- als een gedeeltelijke dwarskap waarbij de langskap bij de woning met bouwnummer 66 (E) ook nog eens iets is opgetild. De hoofdentree van de woningen bevindt zich bij deze woningen in de voorgevel. In de tuin wordt standaard een berging geplaatst. De achtertuinen zijn bereikbaar via een achterpad. De woningen worden aangeboden inclusief een fraaie greeploze keuken met vijf inbouwapparaten en sanitair van Villeroy & Boch. Bij de verkoop van de woningen is er een uitgebreide lijst van meerwerkmogelijkheden beschikbaar. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een uitbouw van de woonkamer aan de achterzijde, het samenvoegen van twee slaapkamers op de eerste verdieping, het aanbrengen een dakraam en/of dakkapel en extra kamers op de tweede verdieping. Zelfs een tweede badkamer op de zolderverdieping behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk kan het sanitair en tegelwerk geheel aangepast worden aan persoonlijke wensen. Wilt u nergens naar omkijken? Laat uw woning dan voorzien van een complete wand- en/of vloerafwerking. U kunt er dan snel na oplevering in. De hieronderstaande plattegrondimpressies zijn van de woningen met bouwnummer 37 (E) en 38 (D) en zijn in grote mate vergelijkbaar met de overige woningen van deze typen.

Project: Wonen in Grote Boel
Nieuwe woningen Grote Boel in verkoop
 
Woensdag 28 september is AM de verkoop gestart van de volgende fasen in Grote Boel in Nijmegen. Grote Boel is Nijmegens nieuwste woonwijk en maakt onderdeel uit van de Waalsprong, een uitbreidingsgebied aan de noordzijde van de Waal.

Het betreft een totaal van 70  woningen met een grote variatie in architectuur en grootte. Na de succesvolle verkoop van de woningen in de eerdere fasen kunt u zich nu registreren als belangstellende op de website. Na ontvangst van uw gegevens ontvangt u vanaf maandag 3 oktober aanstaande de mogelijkheid een voorkeur uit te spreken voor een woning. De inschrijvingsperiode sluit op woensdag 12 oktober om 12.00 uur.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?