Op de hoogte van nieuwe projecten in Nijmegen? Klik hier!

Wonen in Grote Boel - 5 Hoekwoning, 5,4 m br, B (4)

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Nijmegen, project Wonen in Grote Boel - 5 Hoekwoning, 5,4 m br, B (4)

Algemene informatie

naam project Wonen in Grote Boel - 5 Hoekwoning, 5,4 m br, B (4)
aantal koopwoningen 4
aantal beschikbaar 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 271.525 - € 271.525
oppervlakte 123 - 123 m²
perceeloppervlakte 205 - 205 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Midden
makelaar Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
tweede makelaar Bleijenberg nieuwbouw makelaars
gemeente Nijmegen

Informatie

Het nieuwbouwproject Wonen in Grote Boel - 5 Hoekwoning, 5,4 m br, B (4) wordt gebouwd in de plaats Nijmegen. Dit project bevindt zich in de wijk Nijmegen-Noord. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 4 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 271.525 tot € 271.525. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 123 tot ca. 123 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen staan op een perceel van 205 tot 205 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen in Nijmegen of bij de makelaar Bleijenberg nieuwbouw makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Nijmegen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Nijmegen

Woningen
1 van 4 woningen beschikbaar
Prijs Euro 271.525
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
12Te Koop20512304€ 271.525v.o.n. 

Type: 5 Hoekwoning, 5,4 m br, B (4)
Stel uw eigen woning samen op http://www.woneningroteboel.nl/configurator/

Dit woningtype komt voor aan het autoluwe Max Velthuishof. Kijk voor de ligging op de situatiekaart op de site.
De woningen hebben een grootte van 123 m2. De kavelgroottes variëren van 124 tot maar liefst 205 m2. De woningen zijn standaard voorzien van een vloerverwarming op de begane grond, een tuingerichte woonkamer, een keuken aan de voorzijde, een toilet, drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping bevindt zich de vrij-indeelbare zolder. De hoofdentree van de woningen bevindt zich in de voorgevel. Qua dakvorm is er sprake van een gedeeltelijke dwarskap. In de tuin wordt standaard een berging geplaatst. De achtertuinen zijn bereikbaar via een achterpad. Elke woning wordt aangeboden inclusief een fraaie greeploze keuken met vijf inbouwapparaten en sanitair van Villeroy & Boch, lijn O.novo. Bij de verkoop van de woningen is er een uitgebreide lijst van meerwerkmogelijkheden beschikbaar. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een uitbouw van de woonkamer aan de achterzijde, het samenvoegen van twee slaapkamers op de eerste verdieping, het aanbrengen een dakraam en/of dakkapel of het maken van  van extra kamer op de tweede verdieping. Natuurlijk kan het sanitair en tegelwerk geheel aangepast worden aan persoonlijke wensen. Wilt u nergens naar omkijken ? Laat uw woning dan voorzien van een complete wand- en/of vloerafwerking. U kunt er dan snel na oplevering in.
De hieronderstaande plattegrondimpressies zijn van de woning met bouwnummer 6 en zijn vergelijkbaar met de overige woningen van dit type.

Project: Wonen in Grote Boel
Nieuwe woningen Grote Boel in verkoop
 
Woensdag 28 september is AM de verkoop gestart van de volgende fasen in Grote Boel in Nijmegen. Grote Boel is Nijmegens nieuwste woonwijk en maakt onderdeel uit van de Waalsprong, een uitbreidingsgebied aan de noordzijde van de Waal.

Het betreft een totaal van 70  woningen met een grote variatie in architectuur en grootte. Na de succesvolle verkoop van de woningen in de eerdere fasen kunt u zich nu registreren als belangstellende op de website. Na ontvangst van uw gegevens ontvangt u vanaf maandag 3 oktober aanstaande de mogelijkheid een voorkeur uit te spreken voor een woning. De inschrijvingsperiode sluit op woensdag 12 oktober om 12.00 uur.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?