Op de hoogte van nieuwe projecten in Nijmegen? Klik hier!

Wonen in Grote Boel - 1 Tussenwoning, 5,4 m br, A (20) en B (3)

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Wonen in Grote Boel - 1 Tussenwoning, 5,4 m br, A (20) en B (3)
aantal koopwoningen 23
aantal beschikbaar 2
aantal onder optie 2
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 219.000 - € 220.000
oppervlakte 118 - 118 m²
perceeloppervlakte 138 - 141 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Utrecht & Noordoost
makelaar Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
tweede makelaar Bleijenberg nieuwbouw makelaars
gemeente Nijmegen

Informatie

In Nijmegen wordt het nieuwbouwproject Wonen in Grote Boel - 1 Tussenwoning, 5,4 m br, A (20) en B (3) gerealiseerd. Dit is in de wijk Nijmegen-Noord. Dit project omvat 23 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 219.000 tot € 220.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 118 tot ca. 118 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen worden gebouwd op een perceel van 138 tot 141 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen in Nijmegen. U kunt ook terecht bij makelaar Bleijenberg nieuwbouw makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Nijmegen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Nijmegen

Woningen
2 van 23 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 219.000 tot Euro 220.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
15Optie13811804€ 219.000v.o.n. 
16Optie14111804€ 220.000v.o.n. 

Type: 1 Tussenwoning, 5,4 m br, A (20) en B (3)
Stel uw eigen woning samen op http://www.woneningroteboel.nl/configurator/

Woningtypen A en B worden gerealiseerd  aan zowel het autoluwe Max Velthuishof als Grote Boel. Kijk voor de ligging op de situatiekaart op de site.
De woningen variëren in grootte van 118 tot 128 m2. De kavelgroottes variëren van 121 tot 143 m2. De woningen zijn standaard voorzien van een vloerverwarming op de begane grond, een tuingerichte woonkamer met openslaande deur, een keuken aan de voorzijde, een toilet, drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping bevindt zich de vrij-indeelbare zolder. De hoofdentree van de woningen bevindt zich in de voorgevel. Qua dakvorm is er sprake van een langskap (A) en in een tweetal gevallen een gedeeltelijke dwarskap (B). De langskap van de woning met bouwnummer 26 (B) is ook nog eens iets opgetild. In de tuin wordt standaard een berging geplaatst. De achtertuinen zijn bereikbaar via een achterpad. Elke woning wordt aangeboden inclusief een fraaie greeploze keuken met vijf inbouwapparaten en sanitair van Villeroy & Boch, lijn O.novo. Bij de verkoop van de woningen is er een uitgebreide lijst van meerwerkmogelijkheden beschikbaar. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een uitbouw van de woonkamer aan de achterzijde, het samenvoegen van twee slaapkamers op de eerste verdieping, het aanbrengen een dakraam en/of dakkapel of het maken van  van extra kamer op de tweede verdieping. Zelfs een tweede badkamer op de zolderverdieping behoort tot de mogelijkheden.
Natuurlijk kan het sanitair en tegelwerk geheel aangepast worden aan persoonlijke wensen. Wilt u nergens naar omkijken ? Laat uw woning dan voorzien van een complete wand- en/of vloerafwerking. U kunt er dan snel na oplevering in.
De hieronderstaande plattegrondimpressies zijn van de woningen met bouwnummer 2 (A) en 6 (B) en zijn in grote mate vergelijkbaar met de overige woningen van dit type.

Project: Wonen in Grote Boel
Nieuwe woningen Grote Boel in verkoop
 
Woensdag 28 september is AM de verkoop gestart van de volgende fasen in Grote Boel in Nijmegen. Grote Boel is Nijmegens nieuwste woonwijk en maakt onderdeel uit van de Waalsprong, een uitbreidingsgebied aan de noordzijde van de Waal.

Het betreft een totaal van 70  woningen met een grote variatie in architectuur en grootte. Na de succesvolle verkoop van de woningen in de eerdere fasen kunt u zich nu registreren als belangstellende op de website. Na ontvangst van uw gegevens ontvangt u vanaf maandag 3 oktober aanstaande de mogelijkheid een voorkeur uit te spreken voor een woning. De inschrijvingsperiode sluit op woensdag 12 oktober om 12.00 uur.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?