Op de hoogte van nieuwe projecten in Nijmegen? Klik hier!

Zuiderveld-Nieuwe Buurt - Tweekapper aan het erf

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Nijmegen, project Zuiderveld-Nieuwe Buurt - Tweekapper aan het erf

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Zuiderveld-Nieuwe Buurt - Tweekapper aan het erf
aantal koopwoningen 8
aantal beschikbaar 2
aantal onder optie 2
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 372.500 - € 372.500
oppervlakte 153 - 153 m²
perceeloppervlakte 233 - 233 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar VanWonen
makelaar Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
tweede makelaar LIV Wooncoach B.V.
gemeente Nijmegen

Informatie

Het nieuwbouwproject Zuiderveld-Nieuwe Buurt - Tweekapper aan het erf wordt gebouwd in de plaats Nijmegen. Dit project bevindt zich in de wijk Nijmegen-Noord. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 8 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 372.500 tot € 372.500. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 153 tot ca. 153 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 233 tot 233 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen in Nijmegen of bij de makelaar LIV Wooncoach B.V..

Andere nieuwbouwprojecten in Nijmegen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Nijmegen

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
2 van 8 woningen beschikbaar
Prijs Euro 372.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
19Optie23315304€ 372.500v.o.n. 
24Optie23315304€ 372.500v.o.n. 

Type: Tweekapper aan het erf
Bouwnummers 18 t/m 25.

Bijzonder aan de tweekappers van Nieuwe Buurt is de zonnige begane grond door de grote raampartijen. Wilt u de woonkamer aan de voorzijde van uw woning, of toch aan de tuinkant, geen probleem, de plattegrond is eenvoudig te spiegelen.

Vroeger thuis hadden we zo?n echte woonkeuken, zo?n zoete inval keuken waar kranten werden gelezen, de nieuwtjes werden besproken, vrienden werden begroet en o ja, waar ook nog heerlijk werd gekookt en gegeten. Wel die woonkeuken is weer helemaal terug van weggeweest. Hier heeft u het gevoel van weer thuiskomen, net als vroeger. En reken maar dat de woonkeuken de meest gebruikte ruimte van het huis wordt?

Kenmerken:
-Deze woningen zijn 5,7 meter breed en 11,3 meter diep
-Klassieke zijentree met toilet, meterkast en trap naar de eerste verdieping
-Lichte tuingerichte woonkamer en ruime open woonkeuken
-Drie slaapkamers op de eerste verdieping en een badkamer voorzien van ligbad, designradiator, luxe Villeroy & Boch sanitair en Grohe kranen
-De hoofdslaapkamer is standaard voorzien van een ruimte voor een inloopkast
-De royale tweede verdieping biedt voldoende ruimte voor een vierde slaapkamer, werk- of speelkamer of zelfs een tweede badkamer.
-Door de gedraaide kap van bouwnummer 23 is de zolder van deze woning extra ruim
-Aansluitpunt voor wasmachine ?n -droger op zolder
-De garage biedt de mogelijkheid voor het stallen van uw auto, van fietsen en/of opslag van tuinmeubels en gereedschap
-Parkeren op eigen oprit

Project: Zuiderveld-Nieuwe Buurt
Nieuwbouw in Nieuwe Buurt, Zuiderveld-Nijmegen

VERKOOP GESTART!

Thuis in Zuiderveld
In Zuiderveld, de nieuwste wijk van de Waalsprong omgeving Nijmegen, ontwikkelen AM en VanWonen een gevarieerd plan met 46 koopwoningen en 29 vrije sector huurwoningen. Rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Royale woningen met eigentijdse architectuur. Elke woning heeft een voor- en achtertuin, drie of vier slaapkamers, een zolder en een vrijstaande berging of een garage. De woningen hebben een woonoppervlak vari?rend tussen 118 en 172 m?.

Of u nu voor de eerste keer een nieuwbouwwoning koopt, gaat samenwonen, of uw gezinssamenstelling veranderd waardoor u andere woonbehoeften heeft. Uw huis moet een thuis zijn. Een plek waar u kunt ontspannen na een lange werkdag, waar uw kinderen naar hartenlust veilig kunnen spelen, waar u lekker kunt koken en borrelen met vrienden of waar u zich heerlijk terug kunt trekken en ruimte heeft voor uw hobby?s.

In Nieuwe Buurt Zuiderveld is de keuze aan u. Een nieuwe leefomgeving waar u kunt wonen aan het open parkachtige groen, aan een levendige singel, of in een verkeersluwe, besloten setting. Er is volop ruimte voor uw woonwensen. Die woonkeuken waar u altijd al van droomt, een eigen werkkamer, die garage voor uw hobby gereedschap of de luxe van een extra vierde slaapkamer of een tweede badkamer voor uw gasten.

Wil jij ook hier komen wonen? Ga dan nu naar www.nieuwebuurtzuiderveld.nl en schrijf je in voor een van de woningen. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar!
Ondanks dat bijna alle woningen onder optie staan, is het nog steeds mogelijk dat er toch nog woningen beschikbaar komen, mochten de opties komen te vervallen. Schrijf je nu in als reserve kandidaat. Jij wordt dan benaderd wanneer er een bouwnummer beschikbaar komt.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?