Op de hoogte van nieuwe projecten in Hellendoorn? Klik hier!

Nieuw Dunant - Type C

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Nijverdal, project Nieuw Dunant - Type C

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Nieuw Dunant - Type C
aantal koopwoningen 22
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 221.600 - € 221.600
oppervlakte 132 - 132 m²
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Ter Steege Vastgoed Rijssen bv
makelaar Krikken Makelaardij
tweede makelaar Piksen BV Makelaarskantoor
gemeente Hellendoorn

Informatie

Het nieuwbouwproject Nieuw Dunant - Type C wordt gebouwd in de plaats Nijverdal, in de gemeente Hellendoorn. Dit project bevindt zich in de wijk Nijverdal West. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit 22 te koop staande appartementen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 221.600 tot € 221.600. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 132 tot ca. 132 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Krikken Makelaardij in Nijverdal of bij de makelaar Piksen BV Makelaarskantoor.

Andere nieuwbouwprojecten in Hellendoorn kunt u hier vinden: Nieuwbouw Hellendoorn

Woningen
1 van 22 woningen beschikbaar
Prijs Euro 221.600
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
68Optie013203€ 221.600v.o.n. 
Koopgarant,

Type: Type C
Hoekappartementen

Door de ligging op de hoeken van het gebouw bieden deze appartementen u een fraai uitzicht over de omgeving. De bijzondere vorm van het woongebouw maken deze hoekwoningen uniek.

Zo hebben sommige van deze appartementen meerdere balkons en/of een terras. Weer andere hoekappartementen hebben een fraaie indeling. Deze hoekappartementen liggen op de hoek Grotestraat / Parallelweg, Parallelweg / Willem Alexanderstraat en Willem Alexanderstraat / Dunantplein.
Ze hebben een oppervlakte van circa 88 m² tot maar liefst circa 132 m², twee slaapkamers en een aparte eetkamer.Project: Nieuw Dunant
Wonen in Nieuw Dunant betekent een mooi appartement, een groene binnentuin, een parkeerplaats en het centrum van Nijverdal aan uw voeten. Comfort en gemak staan centraal.

Wat uw wensen ook zijn, Nieuw Dunant heeft er een antwoord op. Het aantal kamers, de woonoppervlakte, een balkon of terras: u maakt de keus.

Het nieuwe woon- en winkelgebouw Nieuw Dunant ligt midden in het centrum. Nieuw Dunant wordt begrensd door de Grotestraat, de Willem Alexander-straat en de Parallelweg. De mooie appartementen, groene binnentuin, aantrekkelijke winkels, een parkeergarage en een gezellig dorpsplein staan garant voor comfortabel en veilig wonen en leven.
De apartementen liggen rondom een gezamenlijke binnentuin, die alleen toegankelijk is voor de bewoner: een heerlijk rustige groene oase, middenin Nijverdal. Onder de binnentuin is de parkeergarage gesitueerd, waarin voor (bijna) elk appartement één is gereserveerd. De woningen variëren in oppervlakte van circa 72 m² tot circa 162 m². Elk appartement heeft een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon of terras. Ook de indelingen variëren.Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?