Op de hoogte van nieuwe projecten in Hellendoorn? Klik hier!

Nieuw Dunant - Type B

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Nijverdal, project Nieuw Dunant - Type B

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Nieuw Dunant - Type B
aantal koopwoningen 29
aantal beschikbaar 6
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 166.400 - € 216.000
oppervlakte 85 - 99 m²
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Ter Steege Vastgoed Rijssen bv
makelaar Krikken Makelaardij
tweede makelaar Piksen BV Makelaarskantoor
gemeente Hellendoorn

Informatie

In Nijverdal (gemeente Hellendoorn) wordt het nieuwbouwproject Nieuw Dunant - Type B gerealiseerd. Dit is in de wijk Nijverdal West. Dit project omvat 29 te koop staande appartementen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 166.400 tot € 216.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 85 tot ca. 99 vierkante meter.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Krikken Makelaardij in Nijverdal. U kunt ook terecht bij makelaar Piksen BV Makelaarskantoor.

Andere nieuwbouwprojecten in Hellendoorn kunt u hier vinden: Nieuwbouw Hellendoorn

Woningen
6 van 29 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 166.400 tot Euro 216.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
34Te Koop09903€ 175.200v.o.n. 
Koopgarant,
49Te Koop09803€ 182.400v.o.n. 
Koopgarant
66Te Koop09803€ 191.200v.o.n. 
Koopgarant
70Te Koop08503€ 166.400v.o.n. 
Koopgarant
80Te Koop09803€ 182.400v.o.n. 
Koopgarant,
101Te Koop08503€ 216.000v.o.n. 
Koopgarant

Type: Type B
Comfortabele driekamerappartementen

Deze appartementen hebben een mooie doorzonkamer: het daglicht komt voor en achter binnen en maakt het een heerlijk lichte woning. Dit diepe appartement heeft een aparte eetkamer die verbonden is met de keuken en woonkamer.

Wonen, koken en dineren vloeien hier aangenaam in elkaar over. Langs de woonkamer bevindt zich de gang, die net als in een klassiek appartement toegang biedt tot alle kamers. Aan de andere zijde van het appartement liggen de twee slaapkamers, de badkamer en een inpandige berging.

Door de schuifpui van de woonkamer betreedt u het balkon of terras. De ruime appartementen van dit type, met oppervlaktes van circa 85 m² tot circa 113 m²  en drie kamers, liggen aan de Grotestraat, de Parallelweg en de Willem Alexanderstraat

Project: Nieuw Dunant
Wonen in Nieuw Dunant betekent een mooi appartement, een groene binnentuin, een parkeerplaats en het centrum van Nijverdal aan uw voeten. Comfort en gemak staan centraal.

Wat uw wensen ook zijn, Nieuw Dunant heeft er een antwoord op. Het aantal kamers, de woonoppervlakte, een balkon of terras: u maakt de keus.

Het nieuwe woon- en winkelgebouw Nieuw Dunant ligt midden in het centrum. Nieuw Dunant wordt begrensd door de Grotestraat, de Willem Alexander-straat en de Parallelweg. De mooie appartementen, groene binnentuin, aantrekkelijke winkels, een parkeergarage en een gezellig dorpsplein staan garant voor comfortabel en veilig wonen en leven.
De apartementen liggen rondom een gezamenlijke binnentuin, die alleen toegankelijk is voor de bewoner: een heerlijk rustige groene oase, middenin Nijverdal. Onder de binnentuin is de parkeergarage gesitueerd, waarin voor (bijna) elk appartement één is gereserveerd. De woningen variëren in oppervlakte van circa 72 m² tot circa 162 m². Elk appartement heeft een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon of terras. Ook de indelingen variëren.Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?