Op de hoogte van nieuwe projecten in Nunspeet? Klik hier!

Schorsendal - Berkenschors

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Nunspeet, project Schorsendal - Berkenschors

Algemene informatie

naam project Schorsendal - Berkenschors
aantal koopwoningen 5
aantal beschikbaar 2
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 472.500 - € 565.000
oppervlakte 130 - 130 m²
perceeloppervlakte 410 - 800 m²
inhoud 486 m³
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Bouwbedrijf Noordersluis
makelaar Makelaardij Van de Loosdrecht
gemeente Nunspeet

Informatie

Het nieuwbouwproject Schorsendal - Berkenschors wordt gebouwd in de plaats Nunspeet. Dit project bevindt zich in de wijk Nunspeet. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 5 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 472.500 tot € 565.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 130 tot ca. 130 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 410 tot 800 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Makelaardij Van de Loosdrecht in Nunspeet.

Andere nieuwbouwprojecten in Nunspeet kunt u hier vinden: Nieuwbouw Nunspeet

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
2 van 5 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 472.500 tot Euro 565.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
3Te Koop4101304863€ 472.500v.o.n. 
5Te Koop8001304863€ 565.000v.o.n. 

Type: Berkenschors
Dit type, in een uitgesproken jaren '30 stijl met een eigentijdse uitwerking, wordt gekarakteriseerd door een dwarskap. Een mooie dakcompositie. Het is het type met de garage aan de woning vast.
Als standaardwoning is deze zeker royaal te noemen. Het is ook een prima basis om uit te bouwen of anders in te delen. Dit type heeft standaard op de begane grond een royale living van ca. 50 m2 met een schuifpui aan de tuinzijde. Op de eerste verdieping vind u een ruime overloop met de mogelijkheid voor een werkplek. Type Berkenschors is standaard uitgevoerd met twee slaapkamers en een royale badkamer met tweede toilet.
Een vaste trap brengt u op de tweede verdieping. Deze etage is vrij indeelbaar en hier is voldoende ruimte voor allerlei mogelijke invullingen.


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Schorsendal
BUITEN WONEN, EN DAT NIET ALLEEN!
Het plan Schorsendal kenmerkt zich door zeer royale kavels met daarop villa's in de jaren '30 stijl. Zeer wel passend in deze omgeving. U kunt kiezen uit twee typen: type "Berkenschors" en type "Eikenhout".
U parkeert vanzelfsprekend op eigen terrein en een garage is standaard. De zeer complete woningen zijn beide verder te vervolmaken door middel van diverse opties. Zo kunt u bijvoorbeeld kantoor aan huis realiseren.
Ook een slaap- en badkamer op de begane grond behoort tot de mogelijkheden.
De opties bieden u de kans om uw villa volledig naar uw eigen wens(en) uit te voeren. Schorsendal wordt gerealiseerd met een uitgewerkt groenplan met daarin ook een speelplek voor de (klein)kinderen.
De Plesmanlaan wordt in zijn oude luister hersteld en deze sfeer wordt doorgezet in het plan; een smalle laan met brede grasbermen.

- Ideaal gelegen, direct aan de bosrand.
- Op loopafstand van het station en centrum.
- Rust en ruimte.
- Zandenplas én Zandenbos wandelend of per fiets bereikbaar.
- Vlakbij de aansluiting van de A-28.
- Grenzend aan de 27-holes golfbaan "Het Rijk van Nunspeet".

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?