Op de hoogte van nieuwe projecten in Koggenland? Klik hier!

Obdam Polderweijde - Buizerd

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Obdam, project Obdam Polderweijde - Buizerd

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Obdam Polderweijde - Buizerd
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 314.500 - € 314.500
oppervlakte 135 - 135 m²
perceeloppervlakte 300 - 300 m²
inhoud 510 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar VBM Ontwikkeling
makelaar Vos' Verkoopmaatschappij
gemeente Koggenland

Informatie

Het nieuwbouwproject Obdam Polderweijde - Buizerd wordt gebouwd in de plaats Obdam, in de gemeente Koggenland. Dit project bevindt zich in de wijk Obdam. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 1 te koop staande 2 onder 1 kap woning.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 314.500 tot € 314.500. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 135 tot ca. 135 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 300 tot 300 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Vos' Verkoopmaatschappij in Alkmaar.

Andere nieuwbouwprojecten in Koggenland kunt u hier vinden: Nieuwbouw Koggenland

Woningen
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 314.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
36Te Koop3001355104€ 314.500v.o.n. 

Type: Buizerd
Deze 2/1 kapwoningen met een stijlvolle statige jaren '30 architectuur zorgen met hun afwijkende kapvorm en kleuren van het metselwerk voor een speels accent in de wijk. De woningen zijn standaard al bijzonder groot met een buitenmaat van 10,8 bij 6 meter.  De woningen hebben een (extra) diepe achtertuin, beschikken standaard over een (aangebouwde) garage en een of twee privé parkeerplaats(en).
De woningen worden gerealiseerd nabij de Tulpenburgh en Welgelegen in Obdam.
Indeling:
entree/hal met toiletruimte welke standaard wordt voorzien van sanitair en tegelwerk. De woning heeft een U-vormige indeling waarbij de keuken is gesitueerd aan de voorzijde en de woonkamer (met openslaande deuren) aan de achterzijde van de woning. Hierdoor kunt u een aparte woonkeuken en living creëren.
Op de eerste verdieping bevindt zich aan de voorzijde de master bedroom, aan de achterzijde bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers en een ruime badkamer welke eveneens standaard wordt voorzien van sanitair en betegeling.
Middels een vaste trap bereikt u de zolderverdieping die voor veel toepassingen geschikt is. Natuurlijk is er een ruime scala aan mogelijkheden om de woning tijdens de bouw verder aan uw woonwensen aan te passen.

Project: Obdam Polderweijde
In het laatste deel van de woonwijk Polderweijde realiseert Vos' Obdam diverse 2/1 kap- en vrijstaande koopwoningen. Ideaal voor diegenen die willen doorgroeien naar een volgende stap in hun wooncarrière. De architect heeft zich bij het ontwerp van deze duurzame, energiezuinige woningen laten inspireren door de fraaie jaren 30-bouwstijl: dus met een opvallend dakoverstek, warme gevelkleuren en fraaie raampartijen.
De Wijk
De wijk Polderweijde is aan de rand van Obdam gesitueerd, maar ligt eveneens dicht tegen de Dorpsstraat en de gezellige kern aan. Het ronde poldertje met centrale middentocht, een cultuurhistorische klassieker, is goed herkenbaar in de verkaveling van de woningen. De wijk is uitstekend bereikbaar en sluit in de toekomst direct aan op de Braken, ofwel de N23 Westfrisiaweg.
Obdam
Obdam, een van de kernen van de gemeente Koggenland, is uitnodigend gesitueerd in het karakteristieke polderlandschap van de Kop van Noord-Holland. Haar inwoners genieten van een unieke mix van rust, ruimte en volop recreatie in de buitenlucht. Ondanks deze landelijke ligging zijn de plaatsen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard binnen luttele autominuten bereikbaar en heeft Obdam een eigen treinstation met regelmatige verbindingen met Amsterdam en Hoorn. En Obdam zelf? Het verenigingsleven bruist er volop en liefhebbers van sport en cultuur kunnen kiezen uit een wijds palet aan

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?