Op de hoogte van nieuwe projecten in Koggenland? Klik hier!

Obdam Polderweijde - Havik

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Obdam Polderweijde - Havik
aantal koopwoningen 14
aantal beschikbaar 2
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 316.300 - € 316.600
oppervlakte 135 - 135 m²
perceeloppervlakte 309 - 310 m²
inhoud 517 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar VBM Ontwikkeling
makelaar Vos' Verkoopmaatschappij
gemeente Koggenland

Informatie

In Obdam (gemeente Koggenland) wordt het nieuwbouwproject Obdam Polderweijde - Havik gerealiseerd. Dit is in de wijk Obdam. Dit project omvat 14 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 316.300 tot € 316.600. De woningen hebben een oppervlak vanaf 135 tot ca. 135 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 309 tot 310 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Vos' Verkoopmaatschappij in Alkmaar.

Andere nieuwbouwprojecten in Koggenland kunt u hier vinden: Nieuwbouw Koggenland

Woningen
2 van 14 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 316.300 tot Euro 316.600
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
34Te Koop3091355174€ 316.300v.o.n. 
35Te Koop3101355174€ 316.600v.o.n. 

Type: Havik
Deze 2/1 kapwoningen met een stijlvolle statige jaren '30 architectuur zorgen met hun afwijkende kapvorm en kleuren van het metselwerk voor een speels accent in de wijk. De woningen zijn standaard al bijzonder groot met een buitenmaat van 10,8 bij 6 meter.  De woningen hebben een (extra) diepe achtertuin, beschikken standaard over een (aangebouwde) garage en een of twee privé parkeerplaats(en).
De woningen worden gerealiseerd nabij de Tulpenburgh en Welgelegen in Obdam.
Indeling:
entree/hal met toiletruimte welke standaard wordt voorzien van sanitair en tegelwerk. De woning heeft een U-vormige indeling waarbij de keuken is gesitueerd aan de voorzijde en de woonkamer (met openslaande deuren) aan de achterzijde van de woning. Hierdoor kunt u een aparte woonkeuken en living creëren.
Op de eerste verdieping bevindt zich aan de voorzijde de master bedroom, aan de achterzijde bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers en een ruime badkamer welke eveneens standaard wordt voorzien van sanitair en betegeling.
Middels een vaste trap bereikt u de zolderverdieping die voor veel toepassingen geschikt is. Natuurlijk is er een ruime scala aan mogelijkheden om de woning tijdens de bouw verder aan uw woonwensen aan te passen.

Project: Obdam Polderweijde
In het laatste deel van de woonwijk Polderweijde realiseert Vos' Obdam diverse 2/1 kap- en vrijstaande koopwoningen. Ideaal voor diegenen die willen doorgroeien naar een volgende stap in hun wooncarrière. De architect heeft zich bij het ontwerp van deze duurzame, energiezuinige woningen laten inspireren door de fraaie jaren 30-bouwstijl: dus met een opvallend dakoverstek, warme gevelkleuren en fraaie raampartijen.
De Wijk
De wijk Polderweijde is aan de rand van Obdam gesitueerd, maar ligt eveneens dicht tegen de Dorpsstraat en de gezellige kern aan. Het ronde poldertje met centrale middentocht, een cultuurhistorische klassieker, is goed herkenbaar in de verkaveling van de woningen. De wijk is uitstekend bereikbaar en sluit in de toekomst direct aan op de Braken, ofwel de N23 Westfrisiaweg.
Obdam
Obdam, een van de kernen van de gemeente Koggenland, is uitnodigend gesitueerd in het karakteristieke polderlandschap van de Kop van Noord-Holland. Haar inwoners genieten van een unieke mix van rust, ruimte en volop recreatie in de buitenlucht. Ondanks deze landelijke ligging zijn de plaatsen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard binnen luttele autominuten bereikbaar en heeft Obdam een eigen treinstation met regelmatige verbindingen met Amsterdam en Hoorn. En Obdam zelf? Het verenigingsleven bruist er volop en liefhebbers van sport en cultuur kunnen kiezen uit een wijds palet aan

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?