Op de hoogte van nieuwe projecten in Oldebroek? Klik hier!

Oldebroek-West II (Hogekamp fase 3) - Hogekamp

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Oldebroek, project Oldebroek-West II (Hogekamp fase 3) - Hogekamp

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Oldebroek-West II (Hogekamp fase 3) - Hogekamp
aantal koopwoningen 3
aantal beschikbaar 3
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 203.000 - € 205.000
oppervlakte 154 - 154 m²
perceeloppervlakte 132 - 138 m²
inhoud 434 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Prins Project B.V.
tweede projectontw. Bemog Projektontwikkeling B.V.
makelaar Pleiter Makelaars & Taxateurs
gemeente Oldebroek

Informatie

In Oldebroek wordt het nieuwbouwproject Oldebroek-West II (Hogekamp fase 3) - Hogekamp gerealiseerd. Dit is in de wijk Oldebroek. Dit project omvat slechts 3 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 203.000 tot € 205.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 154 tot ca. 154 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen worden gebouwd op een perceel van 132 tot 138 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Pleiter Makelaars & Taxateurs in Oldebroek.

Andere nieuwbouwprojecten in Oldebroek kunt u hier vinden: Nieuwbouw Oldebroek

Woningen
3 van 3 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 203.000 tot Euro 205.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
17Te Koop1321544344€ 203.000v.o.n. 
Achtertuin, Voortuin
18Te Koop1351544344€ 204.000v.o.n. 
Voortuin, Achtertuin,
19Te Koop1381544344€ 205.000v.o.n. 
Voortuin, Achtertuin,

Type: Hogekamp
Dit type bestaat uit 2 hoekwoningen en 3 tussenwoningen. De hoekwoningen hebben de entree en de woonkamer aan de voorzijde van de woning. De keuken is gericht op de achtertuin. De tussenwoningen hebben de entree en de keuken aan voorzijde van de woning en de woonkamer is gericht op de achertuin.

Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers en een badkamer aan en de tweede verdieping is een zeer riante zolderverdieping. Alle hoekwoningen beschikken over ruime brede kavels.

Op de website van Oldebroek-West kunt u uw eigen huis samenstellen met de woonconfigurator (www.oldebroekwest.woonconnect.nl). Met de door u ingevulde keuzes en de inhoud van uw gebruikersprofiel, krijgt u tot slot een goede inschatting van uw toekomstige woonlasten.

Project: Oldebroek-West II (Hogekamp fase 3)
Oldebroek West
Oldebroek heeft veel te bieden op het gebied van natuur en landschapsschoon. De grens van het oude land (de Veluwe) en het nieuwe land (de Flevopolder) is door de scheiding van het Kampermeer duidelijk zichtbaar. Voor de inwoners van Oldebroek is echter de rust en het landelijk karakter het meest bepalend.

Omgeving
Het landschap is zeer afwisselend. U kunt genieten van weidegebieden in de polders van Oosterwolde, de uitgestrekte bossen en heidelandschappen van de Oldebroekse en Wezepse heide, de oevers van het Drontermeer (de voormalige Zuiderzee) en de zandverstuiving in 't Loo.

Goed bereikbaar
Op korte afstand ligt het stedelijk netwerk van Zwolle-Kampen waar grootschalige stedelijke ontwikkelingen plaatsvinden. De A28 en de A50 als belangrijke verkeerswegen, de spoorlijn die de verbinding vormt tussen de Randstad en het noorden van het land en de aanleg van de Hanzelijn.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?