Op de hoogte van nieuwe projecten in Ommen? Klik hier!

Havenwest - Windlust

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Ommen, project Havenwest - Windlust

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Havenwest - Windlust
aantal koopwoningen 8
aantal beschikbaar 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 262.000 - € 262.000
oppervlakte 123 - 123 m²
perceeloppervlakte 289 - 289 m²
inhoud 360 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg bv
makelaar Oude Lenferink Bouw Vastgoed BV
tweede makelaar Weenink & Jansen
gemeente Ommen

Informatie

In Ommen wordt het nieuwbouwproject Havenwest - Windlust gerealiseerd. Dit is in de wijk Ommen (buitengebied). Dit project omvat slechts 8 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 262.000 tot € 262.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 123 tot ca. 123 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 289 tot 289 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Oude Lenferink Bouw Vastgoed BV in Hardenberg. U kunt ook terecht bij makelaar Weenink & Jansen.

Andere nieuwbouwprojecten in Ommen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Ommen

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 8 woningen beschikbaar
Prijs Euro 262.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
52aTe Koop2891233604€ 262.000v.o.n. 

Type: Windlust
Ruime twee-onder-een-kapwonig, ideaal voor uw gezin. De woningen zijn gelegen aan het groen waar uw kinderen vrij kunnen spelen. Bij deze woningen kunt u zelf de keuze maken of uw wilt koken of wonen aan de voorzijde. De entree is aan de zijkant van de woning waardoor u binnen meer ruimte heeft voor bijvoorbeeld een grote eettafel waar u heerlijk kunt tafelen met uw gezin of een leuke speelplek voor uw kinderen. Op de verdieping heeft u standaard 3 slaapkamers een ruime badkamer die de mogelijkheid heeft voor een bad of een grote inloopdouche. Op de zolderverdieping kunt u kiezen voor een dakkapel waardoor u hier bijvoorbeeld nog een extra slaap- of speelkamer heeft.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Havenwest
Wonen in Havenwest
In het voormalige havengebied wordt een aantrekkelijke woonwijk ontwikkeld en gebouwd. De woningen variëren van woningen met alle faciliteiten op de begane grond, volumineuze twee-onder-een-kapwoningen tot rijwoningen welke geschikt zijn voor diverse doelgroepen. 
Haven West is een heerlijke plek om te wonen! Het centrum nabij en allerlei voorzieningen op loopafstand

Wonen in Ommen 
Ommen ligt in het prachtige Vechtdal, aan de oevers van de rivier de Vecht. Een oude Hanzestad met een rijke geschiedenis en schitterende natuurgebieden. Naast veel cultuur en natuur heeft Ommen een prachtig winkelcentrum. Een divers aanbod van kledingwinkels, supermarkten en gezellige terrasjes.
Ook voor toeristen is Ommen een enorme trekpleister. De bossen en het Sallandse landschap zijn een rustplek voor veel vakantiegangers.
In de zomer worden er verschillende activiteiten georganiseerd bijvoorbeeld de Ommer Bissingh. Kortom Ommen leeft!

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?