Op de hoogte van nieuwe projecten in Oostflakkee? Klik hier!

Lindenlaan - Leilinde

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Ooltgensplaat, project Lindenlaan - Leilinde

Algemene informatie

naam project Lindenlaan - Leilinde
aantal koopwoningen 5
aantal beschikbaar 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 184.950 - € 184.950
oppervlakte 105 - 105 m²
perceeloppervlakte 137 - 137 m²
inhoud 394 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Bloklandhuizen
tweede projectontw. Gebroeders Blokland B.V.
makelaar Bloklandhuizen
gemeente Oostflakkee

Informatie

In Ooltgensplaat (gemeente Oostflakkee) wordt het nieuwbouwproject Lindenlaan - Leilinde gerealiseerd. Dit is in de wijk Wijk 04 Ooltgensplaat. Dit project omvat slechts 5 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 184.950 tot € 184.950. De woningen hebben een oppervlak vanaf 105 tot ca. 105 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen worden gebouwd op een perceel van 137 tot 137 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Bloklandhuizen in Hardinxveld-Giessendam.

Andere nieuwbouwprojecten in Oostflakkee kunt u hier vinden: Nieuwbouw Oostflakkee

Woningen
1 van 5 woningen beschikbaar
Prijs Euro 184.950
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
3Te Koop1371053944€ 184.950v.o.n. 
Voortuin, Achtertuin, Woningborg

Type: Leilinde
Een prachtig straatbeeld met de speelse variatie in de gevel: de statigezijgevel van de hoekwoningen, de verspringende raampartijen boven, ennatuurlijk de fraaie dwarskappen in elke rijen. Elke woning is daardooranders dan die van de buren. Alle gezinswoningen hebben een fijne voortuinen een achtertuin met berging. De achtertuin is diep genoeg om je livingaan de achterzijde een stuk uit te bouwen, een van de standaard opties. Danheb je echt een zee aan ruimte op de begane grond!

Project: Lindenlaan
Wil jij de unieke kans niet missen om een nieuwbouwwoning te bemachtigen in Ooltgensplaat? Het terrein aan de Lindenlaan wordt ontwikkeld tot een wijk met eigentijdse gezinswoningen die aan alle moderne eisen voldoen. Energiezuinig, royaal ingedeeld en inclusief modern sanitair bijvoorbeeld.
Deze nieuwe wijk krijgt een gezellige, groene en kleinschalige opzet - met mooie tweekappers, forse vrijstaande woningen en ruime hoek- en tussenwoningen. De speelse indeling doet denken aan de natuurlijke ontwikkeling van een dorp, en biedt bovendien veel privacy. Echt een plek om je snel thuis te voelen.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?