Op de hoogte van nieuwe projecten in Oostflakkee? Klik hier!

Lindenlaan - Plataan

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Ooltgensplaat, project Lindenlaan - Plataan

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Lindenlaan - Plataan
aantal koopwoningen 4
aantal beschikbaar 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 194.950 - € 194.950
oppervlakte 105 - 105 m²
perceeloppervlakte 186 - 186 m²
inhoud 415 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Bloklandhuizen
tweede projectontw. Gebroeders Blokland B.V.
makelaar Bloklandhuizen
gemeente Oostflakkee

Informatie

In Ooltgensplaat (gemeente Oostflakkee) wordt het nieuwbouwproject Lindenlaan - Plataan gerealiseerd. Dit is in de wijk Wijk 04 Ooltgensplaat. Dit project omvat slechts 4 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 194.950 tot € 194.950. De woningen hebben een oppervlak vanaf 105 tot ca. 105 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen worden gebouwd op een perceel van 186 tot 186 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Bloklandhuizen in Hardinxveld-Giessendam.

Andere nieuwbouwprojecten in Oostflakkee kunt u hier vinden: Nieuwbouw Oostflakkee

Woningen
1 van 4 woningen beschikbaar
Prijs Euro 194.950
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
7Te Koop1861054154€ 194.950v.o.n. 
Woningborg, Voortuin, Achtertuin

Type: Plataan
De eerste hoekwoning van de wijk (bnr. 1) heeft standaard een erker aan de zijkant. Deze is bij de andere hoekwoning (bnr. 12) optioneel. Hij breekt de gevel en geeft een opvallend ruimtelijk effect aan de living. Dit wordt versterkt door het zonlicht dat door de glazen zijpui naar binnenvalt. De erker heeft een speels en intiem karakter. Het maakt dat de living nog meer gericht is op de forse tuin rondom. Let op de brede en diepe achtertuin!

Project: Lindenlaan
Wil jij de unieke kans niet missen om een nieuwbouwwoning te bemachtigen in Ooltgensplaat? Het terrein aan de Lindenlaan wordt ontwikkeld tot een wijk met eigentijdse gezinswoningen die aan alle moderne eisen voldoen. Energiezuinig, royaal ingedeeld en inclusief modern sanitair bijvoorbeeld.
Deze nieuwe wijk krijgt een gezellige, groene en kleinschalige opzet - met mooie tweekappers, forse vrijstaande woningen en ruime hoek- en tussenwoningen. De speelse indeling doet denken aan de natuurlijke ontwikkeling van een dorp, en biedt bovendien veel privacy. Echt een plek om je snel thuis te voelen.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?