Op de hoogte van nieuwe projecten in Westvoorne? Klik hier!

De Burcht Oostvoorne - Jonkvrouw

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project De Burcht Oostvoorne - Jonkvrouw
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
type woningen penthouse
status in verkoop
koopprijs € 350.000 - € 350.000
oppervlakte 90 - 90 m²
inhoud 270 m³
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar WaVo Ontwikkeling BV
makelaar Van Der Hoek Makelaardij OG & Ass BV
tweede makelaar Du Buf Makelaardij BV
derde makelaar Van Ravens Makelaardij Nvm
vierde makelaar Lobs Makelaardij BV
gemeente Westvoorne

Informatie

In Oostvoorne (gemeente Westvoorne) wordt het nieuwbouwproject De Burcht Oostvoorne - Jonkvrouw gerealiseerd. Dit is in de wijk Oostvoorne. Dit project omvat slechts 2 te koop staande penthousen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 350.000 tot € 350.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 90 tot ca. 90 vierkante meter.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Van Der Hoek Makelaardij OG & Ass BV in Oostvoorne. U kunt ook terecht bij makelaar Du Buf Makelaardij BV.

Andere nieuwbouwprojecten in Westvoorne kunt u hier vinden: Nieuwbouw Westvoorne

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 350.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
82Te Koop1902703€ 350.000v.o.n. 

Type: Jonkvrouw
Deze 14 appartementen in gebouw Jonkvrouw zijn gelegen naast gebouw Ridder. Ook aan de Ruy. De woningen in Jonkvrouw zijn bijna allemaal 4 kamerappartementen. De overige niet 4 kamer appartementen, zijn 3 kamer appartementen.
Verder kenmerkt Jonkvrouw zich door de fantastische penthouse appartementen.

Evenals de woningen van Kasteelheer, Edelman en Ridder hebben de woningen op de begane grond een terras aan de Ruy-zijde. Deze terrassen varieren van ca. 20 - ca. 28 m2. Aan de Elisabethhofzijde ligt wederom de VvE-tuin.

De woningen op de 1e en 2e verdieping hebben een balkon van ca. 8 m2. Evenals de penthouse appartementen hebben een aantal woningen van de 1e en 2e verdieping een 2e badkamer. 

De penthouse appartementen hebben een balkon van ca. 23 m2. En een geweldige woonkamer van resp. 96 m2 en 99 m2. Voeg daarbij de extra badkamer en je hebt een geweldige woning.
Evenals bij Ridder, hebben de penthouses een afesloten garagebox, met twee parkeerplaatsen, in de stallinggarage. Dit zelfde geldt voor bnr 81 van de 2e verdieping. Ook deze woning heeft een afgesloten garagebox met twee parkeerplaatsen.
 Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: De Burcht Oostvoorne
Nieuwbouw van 56 appartementen en 5 eengezinswoningen.
Voorzien van halfverdiepte, afgesloten prive-stallinggarage met minimaal 1 parkeerplaats per woning.

De prijzen varieren van 245.000-800.000 euro *

Plan is gelegen in het centrum van Oostvoorne. Dichtbij winkels e.d. De omgeving van Oostvoorne kenmerkt zich door ruimte, groen en water.
 
Er zijn woningen voor starters tot aan senioren. De gebouwen ogen kleinschalig, intiem en  vriendelijk. Dit komt met name omdat de woningen ontworpen zijn als individuele woningen.

Lang Leve het mooie leven ! 

* de prijzen zijn inclusief 19 % B.T.W. en exclusief de vast toegewezen parkeerplaats of garagebox in de stallinggarage. De prijs van een stallingsplaats bedraagt 20.000,- euro v.o.n.  De prijs van de parkeerboxen behorend bij de bouwnummers 68,69, 81 en 83 bedraagt 50.000,- euro v.o.n. De prijs voor de garagebox behorend bij bouwnummer 82 bedraagt 70.000,- euro v.o.n. Er zijn een aantal extra stallingplaatsen van 20.000,- euro te koop. Voor nadere informatie hierover of andere zaken kunt u zich wenden tot de verkopende makelaars.

Prijzen zijn Kosten Koper.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?