Op de hoogte van nieuwe projecten in Westvoorne? Klik hier!

De Burcht Oostvoorne - Kasteelheer

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project De Burcht Oostvoorne - Kasteelheer
aantal koopwoningen 6
aantal beschikbaar 1
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 445.000 - € 445.000
oppervlakte 155 - 155 m²
inhoud 406 m³
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar WaVo Ontwikkeling BV
makelaar Van Der Hoek Makelaardij OG & Ass BV
tweede makelaar Du Buf Makelaardij BV
derde makelaar Van Ravens Makelaardij Nvm
vierde makelaar Lobs Makelaardij BV
gemeente Westvoorne

Informatie

Het nieuwbouwproject De Burcht Oostvoorne - Kasteelheer wordt gebouwd in de plaats Oostvoorne, in de gemeente Westvoorne. Dit project bevindt zich in de wijk Oostvoorne. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 6 te koop staande appartementen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 445.000 tot € 445.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 155 tot ca. 155 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Van Der Hoek Makelaardij OG & Ass BV in Oostvoorne of bij de makelaar Du Buf Makelaardij BV.

Andere nieuwbouwprojecten in Westvoorne kunt u hier vinden: Nieuwbouw Westvoorne

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 6 woningen beschikbaar
Prijs Euro 445.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
43Te Koop11554063€ 445.000v.o.n. 

Type: Kasteelheer
In gebouw Kasteelheer zijn totaal 8 appartementen gesitueerd. Allemaal 3 kamer appartementen.
De oppervlaktes van deze appartementen varieren van 128 - 174 m2 BVO. De woningen in Degas zijn voorzien van een ruime woonkamer.

Gebouw Kasteelheer is gelegen de Ruy. De appartementen op de begane grond hebben een terras aan de Ruy-zijde. De oppervlakten van deze terrassen zijn ca. 15 m2 en ca. 17 m2 groot. Aan de Elisabethhofzijde heeft Kasteelheer een gemeenschappelijke VvE-tuin.

De woningen op de 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een balkon. (ca. 12 m2). Evenals de overige verdiepingen zijn er op de penthouse verdieping ook 2 woningen gestiuteerd. Een daarvan heeft een balkon van ca. 10 m2. De andere woning heeft een balkon van ca. 12 m2. Deze laatste woning heeft zelfs een woonkamer van 74 m2.  


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: De Burcht Oostvoorne
Nieuwbouw van 56 appartementen en 5 eengezinswoningen.
Voorzien van halfverdiepte, afgesloten prive-stallinggarage met minimaal 1 parkeerplaats per woning.

De prijzen varieren van 245.000-800.000 euro *

Plan is gelegen in het centrum van Oostvoorne. Dichtbij winkels e.d. De omgeving van Oostvoorne kenmerkt zich door ruimte, groen en water.
 
Er zijn woningen voor starters tot aan senioren. De gebouwen ogen kleinschalig, intiem en  vriendelijk. Dit komt met name omdat de woningen ontworpen zijn als individuele woningen.

Lang Leve het mooie leven ! 

* de prijzen zijn inclusief 19 % B.T.W. en exclusief de vast toegewezen parkeerplaats of garagebox in de stallinggarage. De prijs van een stallingsplaats bedraagt 20.000,- euro v.o.n.  De prijs van de parkeerboxen behorend bij de bouwnummers 68,69, 81 en 83 bedraagt 50.000,- euro v.o.n. De prijs voor de garagebox behorend bij bouwnummer 82 bedraagt 70.000,- euro v.o.n. Er zijn een aantal extra stallingplaatsen van 20.000,- euro te koop. Voor nadere informatie hierover of andere zaken kunt u zich wenden tot de verkopende makelaars.

Prijzen zijn Kosten Koper.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?