Op de hoogte van nieuwe projecten in Oud-Beijerland? Klik hier!

Pad van Jongejan - Type D

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Oud-Beijerland, project Pad van Jongejan - Type D

Algemene informatie

naam project Pad van Jongejan - Type D
aantal koopwoningen 7
aantal beschikbaar 2
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 334.500 - € 334.500
oppervlakte 147 - 147 m²
perceeloppervlakte 187 - 187 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V.-vestiging Dordrecht
makelaar Veldhoen & Romeijn O G Makelaardij BV
gemeente Oud-Beijerland

Informatie

Het nieuwbouwproject Pad van Jongejan - Type D wordt gebouwd in de plaats Oud-Beijerland. Dit project bevindt zich in de wijk Oud-Beijerland. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 7 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 334.500 tot € 334.500. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 147 tot ca. 147 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 187 tot 187 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Veldhoen & Romeijn O G Makelaardij BV in Oud-Beijerland.

Andere nieuwbouwprojecten in Oud-Beijerland kunt u hier vinden: Nieuwbouw Oud-Beijerland

Woningen
2 van 7 woningen beschikbaar
Prijs Euro 334.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
20Te Koop18714704€ 334.500v.o.n. 
21Te Koop18714704€ 334.500v.o.n. 

Type: Type D
De geschakelde tweekappers komen aan een nieuwe zijstraat van de Pad van Jongejan. De woningen hebben een lessenaarskap. Dit gedeeltelijk schuine dak is zodanig dat je op de verdieping geen ruimte verliest. De begane grond is voorzien van vloerverwarming en is bijzonder royaal. Aan de voorzijde vind je de grote woonkamer en een speel-/werkkamer. Optioneel kan deze kamer vervallen, zodat de woonkamer nog groter wordt.

De woonkeuken is ruim en gezellig met openslaande tuindeuren. De inrichting bestaat uit een combimagnetron, koelkast, gaskookplaat en vaatwasser. Als optie kun je kiezen voor een daklicht en voor de mogelijkheid de open keuken dicht te laten maken.

Boven zijn 3 slaapkamers, een separaat toilet en een luxe badkamer met ligbad, douche, handdoekradiator en dubbele wastafel van Villeroy & Boch. De inpandige berging begrenst aan de tuin, deze heeft een ligging op het westen, zodat je veel van de zon kunt genieten. Alle woningen zijn voorzien van een bestrate oprit.

Project: Pad van Jongejan
In de wijk Croonenburgh in Oud-Beijerland wordt ‘Pad van Jongejan’ gerealiseerd, 25 woningen op een mooie locatie omringd door de Koninginneweg, het Pad van Jongejan en de Graaf van Egmondstraat. Het ‘Pad van Jongejan’ bestaat uit 5 verschillende woningtypes geschikt voor starters, 55-plussers en gezinnen. Het plan ligt in een rustige omgeving en alle woningen hebben een tuin of patio.

Alle woningen worden aangemeld bij Stichting Waarborgfonds Koopwoningen, waardoor u verzekerd bent van goede garanties en waarborgen.

De woningen zijn standaard voorzien van vloerverwarming op de begane grond, een ingerichte keuken en luxe sanitair. Bovendien zijn alle woningen optimaal geïsoleerd en zeer energiezuinig.

Elke woning is compleet ingericht met sanitair, tegels en keuken. Elke woning wordt voorzien van een hoogwaardig afwerkingsniveau met toonaangevende merken. Zo zit in de vrij op naam prijs voor elk type woning sanitair van het merk Villeroy & Boch, een standaard keuken met inbouwapparatuur van het merk Etna en tegelwerk in de sanitaire ruimten. U kunt contact opnemen met de makelaar om een brochure van het sanitair, de keuken en de koperskeuzelijst te bekijken. Ook de standaard tegels van uw gewenste woning kunt u bij de makelaar bezichtigen. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Keuken

Voor elk type woning is een standaard keuken samengesteld door Tieleman Keukens uit Middelharnis. Tot de standaard inrichting van de keuken behoort zonder meer een gaskookplaat met RVS achterwand en afzuigkap. Type B tot en met E heeft daarnaast standaard inbouwapparatuur als een combimagnetron, vaatwasser en koelkast. Bij type E is de keuken in een hoekopstelling en voorzien van een 5 pits gaskookplaat. U heeft binnen deze standaard keukenopstelling de mogelijkheid om naar eigen smaak de grepen, frontkleuren en het aanrechtblad te wijzigen. Mocht u een geheel andere keuken wensen dan standaard, dan vindt er verrekening met u plaats.

Sanitair

Voor elke woning is een sanitair pakket van het merk Villeroy & Boch samengesteld door Van Munster uit Zwijndrecht. De kranen zijn van het merk Grohe. Type A, B en C beschikken over een badkamer met wastafel en douche. Type D en E hebben een separaat toilet op de eerste verdieping. De badkamer van type D bestaat uit een ligbad, douche, handdoekradiator en een dubbele wastafel. Type E heeft dezelfde inrichting als D maar dan met een luxe wastafelmeubel van Bruynzeel. Wilt u exact weten hoe het sanitair er uit ziet van uw gewenste woning, dan kunt u bij de makelaar meer informatie krijgen! Mocht u wijzigingen willen doorvoeren dan kunt u dit kenbaar maken bij de leverancier. Uiteraard vindt er verrekening met u plaats.

Tegels

Voor uw woning is een standaard tegelkeuzepakket samengesteld door Lingen Keramiek uit Capelle aan de IJssel. De standaard tegels zijn te bezichtigen bij de makelaar. De toiletruimten worden betegeld tot 1.20 m + peil. De badkamers worden betegeld tot het plafond, behoudens woningtype A. Mocht u ander tegelwerk wensen in de sanitaire ruimten dan wordt het standaard tegelwerk met u verrekend.

Binnendeuren

Standaard zijn alle woningen voorzien van metalen kozijnen met bovenlicht. De binnendeuren zijn vlakke fabrieksmatig afgelakte deuren. Tegen meerwerk kunt u hierin wijzigingen aanbrengen. Berkvens heeft voor u een specifieke brochure samengesteld - Berkvens deur idee - waarin u zelf kunt kiezen uit een breed scala aan deurmodellen, kozijnen en garnituren. De sfeerimpressies in deze brochure laten u zien welke invloed de deur heeft op de woonsfeer. U kunt deze bij de makelaar inzien.Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?

nieuws uit Oud-beijerland  

vr
17-12
Bouw project De Gravin gestart onder grote belangstelling