Op de hoogte van nieuwe projecten in Oud-Beijerland? Klik hier!

Poortwijk3 - Fase 4 - Prinsenbeek

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Poortwijk3 - Fase 4 - Prinsenbeek
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 449.000 - € 449.000
oppervlakte 129 - 129 m²
perceeloppervlakte 350 - 350 m²
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar VolkerWessels Vastgoed
makelaar Veldhoen & Romeijn O G Makelaardij BV
gemeente Oud-Beijerland

Informatie

Het nieuwbouwproject Poortwijk3 - Fase 4 - Prinsenbeek wordt gebouwd in de plaats Oud-Beijerland. Dit project bevindt zich in de wijk Oud-Beijerland. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 2 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 449.000 tot € 449.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 129 tot ca. 129 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 350 tot 350 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Veldhoen & Romeijn O G Makelaardij BV in Oud-Beijerland.

Andere nieuwbouwprojecten in Oud-Beijerland kunt u hier vinden: Nieuwbouw Oud-Beijerland

Woningen
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 449.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
416Te Koop35012905€ 449.000v.o.n. 
Achtertuin, Voortuin,

Type: Prinsenbeek
Droomt u van een vrijstaande woning? In type Prinsenbeek wordt uw droom werkelijkheid! De locatie van deze woning is met zorg uitgekozen. Het water van Poortwijk3 omsluit de kavel zowel aan de achterzijde als aan de zijkant. Dit staat garant voor vrij uitzicht. Bijzonder aan deze woning is dat de schanskorf doorgetrokken is langs de zijtuin. Dit zorgt voor een functionele zijtuin en draagt bij aan de stoere uitstraling van de woning. Het grote zijraam in de woonkamer zorgt voor extra lichtinval in de ruime woonkamer. De praktische indeling van de eerste verdieping biedt ruimte aan drie slaapkamers en een badkamer met zijraam. De zolder is standaard voorzien van een dakkapel en twee ramen in de gevels. Hoe compleet wilt u het hebben?
 • Circa 129 m2 woonopp.
 • Traditionele architectuur
 • Prachtige ligging
 • Openslaande deuren naar brede tuin aan het water
 • Lichte woonkamer met extra groot zijraam
 • Garage & twee parkeerplaatsen op eigen terrein
 • Royale masterbedroom
 • Badkamer met zijraam
 • Ruime kavel van 350 m2
 • Sanitair van Villeroy en Boch
 • Veel uitbouwmogelijkheden


Project: Poortwijk3 - Fase 4
VolkerWessels Vastgoed is gestart met de verkoop van 16 gloednieuwe woningen in diverse prijsklassen. Het aanbod bestaat uit 6 tussen- en 4 hoekwoningen, 4 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. Het ontwerp van de woningen sluit naadloos aan bij de woningen die al gebouwd zijn in Poortwijk3: gevarieerde architectuur met stoere elementen zoals robuuste kaders en grote raampartijen geven ook fase 4 die karakteristieke identiteit.

Alle woningen hebben een achtertuin aan het water. De tuinen worden standaard voorzien van hagen en een hardhouten beschoeiing met schanskorven aan het water. Kortom: moderne woningen, prachtig gelegen aan het water. Poortwijk3, dichterbij dan u denkt! U koopt al een woning in fase 4 vanaf € 239.500,- vrij op naam.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?

nieuws uit Oud-beijerland  

vr
17-12
Bouw project De Gravin gestart onder grote belangstelling