Op de hoogte van nieuwe projecten in Oud-Beijerland? Klik hier!

Poortwijk3 - Fase 4 - Kortenhoef

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Poortwijk3 - Fase 4 - Kortenhoef
aantal koopwoningen 4
aantal beschikbaar 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 239.500 - € 239.500
oppervlakte 104 - 104 m²
perceeloppervlakte 140 - 140 m²
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar VolkerWessels Vastgoed
makelaar Veldhoen & Romeijn O G Makelaardij BV
gemeente Oud-Beijerland

Informatie

In Oud-Beijerland wordt het nieuwbouwproject Poortwijk3 - Fase 4 - Kortenhoef gerealiseerd. Dit is in de wijk Oud-Beijerland. Dit project omvat slechts 4 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 239.500 tot € 239.500. De woningen hebben een oppervlak vanaf 104 tot ca. 104 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen worden gebouwd op een perceel van 140 tot 140 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Veldhoen & Romeijn O G Makelaardij BV in Oud-Beijerland.

Andere nieuwbouwprojecten in Oud-Beijerland kunt u hier vinden: Nieuwbouw Oud-Beijerland

Woningen
1 van 4 woningen beschikbaar
Prijs Euro 239.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
412Te Koop14010405€ 239.500v.o.n. 
Voortuin, Achtertuin,

Type: Kortenhoef
De individuele gevels maken het mogelijk om uw woning straks gemakkelijk te kunnen duiden. Type Kortenhoef is daarnaast te herkennen aan zijn prachtige grote raampartijen aan de voorzijde van de woning op zowel de begane grond als de eerste verdieping. Dit woningtype beschikt over een ruime masterbedroom over de volle breedte van het huis. Uw woning wordt zo optimaal door de zon verlicht. Uw keuken is ruim drie meter diep en vanuit de woonkamer loopt u zo de tuin in welke direct aan het water grenst. Dat is lekker thuiskomen.
  • Ca. 104 m2 woonopp.
  • Drie slaapkamers op de 1e verdieping
  • Vloerverwarming
  • Inclusief sanitair en tegelwerk
  • Diverse uitbouwmogelijkheden
  • Tuin aan het water
  • Parkeren op eigen terrein


Project: Poortwijk3 - Fase 4
VolkerWessels Vastgoed is gestart met de verkoop van 16 gloednieuwe woningen in diverse prijsklassen. Het aanbod bestaat uit 6 tussen- en 4 hoekwoningen, 4 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. Het ontwerp van de woningen sluit naadloos aan bij de woningen die al gebouwd zijn in Poortwijk3: gevarieerde architectuur met stoere elementen zoals robuuste kaders en grote raampartijen geven ook fase 4 die karakteristieke identiteit.

Alle woningen hebben een achtertuin aan het water. De tuinen worden standaard voorzien van hagen en een hardhouten beschoeiing met schanskorven aan het water. Kortom: moderne woningen, prachtig gelegen aan het water. Poortwijk3, dichterbij dan u denkt! U koopt al een woning in fase 4 vanaf € 239.500,- vrij op naam.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?

nieuws uit Oud-beijerland  

vr
17-12
Bouw project De Gravin gestart onder grote belangstelling