Op de hoogte van nieuwe projecten in Halderberge? Klik hier!

Markhaven - Havenmeester

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Oudenbosch, project Markhaven - Havenmeester

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Markhaven - Havenmeester
aantal koopwoningen 8
aantal beschikbaar 5
aantal onder optie 3
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 189.500 - € 199.500
oppervlakte 128 - 128 m²
perceeloppervlakte 106 - 106 m²
inhoud 469 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Aannemersbedrijf Van Agtmaal bv
makelaar Van Der Sande Makelaars
tweede makelaar Wijk-Regio Makelaardij
gemeente Halderberge

Informatie

In Oudenbosch (gemeente Halderberge) wordt het nieuwbouwproject Markhaven - Havenmeester gerealiseerd. Dit is in de wijk Oudenbosch. Dit project omvat slechts 8 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 189.500 tot € 199.500. De woningen hebben een oppervlak vanaf 128 tot ca. 128 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen worden gebouwd op een perceel van 106 tot 106 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Van Der Sande Makelaars in Breda. U kunt ook terecht bij makelaar Wijk-Regio Makelaardij.

Andere nieuwbouwprojecten in Halderberge kunt u hier vinden: Nieuwbouw Halderberge

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
5 van 8 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 189.500 tot Euro 199.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
H1Te Koop1061284695€ 189.500v.o.n. 
Woningborg, Achtertuin
H3Optie1061284695€ 195.000v.o.n. 
Achtertuin, Woningborg
H4Te Koop1061284695€ 197.500v.o.n. 
Woningborg, Achtertuin
H6Optie1061284695€ 199.500v.o.n. 
Achtertuin, Woningborg
H7Optie1061284695€ 199.500v.o.n. 
Woningborg, Achtertuin

Type: Havenmeester
8 eengezinswoningen aan het water

DEZE HAVENMEESTERWONINGEN ZIJN GELEGEN OP EEN UNIEKE PLEK: OP DE KADE LANGS HET WATER. DE RUIMTE IN DEZE WONINGEN IS OPTIMAAL BENUT. 

In de entree vindt u het toilet en de trap naar de verdieping. Vanuit de entree komt u in de open keuken. De keuken grenst aan de woonkamer van waaruit de tuin bereikbaar is middels openslaande tuindeuren. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer aanwezig. De zolderverdieping is bereikbaar middels een vaste trap. De multifunctionele zolder beschikt over diverse gebruiksmogelijkheden, hier zijn tevens de technische installaties geplaatst. 

KEUZEMOGELIJKHEDEN
Er zijn diverse keuzemogelijkheden met betrekking tot de indelingen en aanbouwen. U kunt ervoor kiezen om de keuken aan de straatzijde of aan de tuinzijde te situeren. Op de verdieping is het mogelijk om de twee slaapkamers aan de tuinzijde samen te voegen tot één extra grote slaapkamer. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om op de zolderverdieping een extra slaapkamer te realiseren. Indien u andere wijzigingen wenst dan de genoemde opties denken wij daar uiteraard graag in mee.

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Markhaven
Dat is het nieuwe wonen in Markhaven Dok, een unieke moderne wijk in het historische havengebied van Oudenbosch. De woningen en appartementen die hier worden gebouwd, combineren volop sfeer met een authentieke uitstraling. U leeft er in een veilige, kindvriendelijke omgeving die u met recht “uw eigen thuishaven” kunt noemen.
Markhaven biedt iedere bewoner het perfecte thuis. Van prachtige, ruime woningen langs de kade tot eengezinswoningen aan de open ingerichte Touwbaan. En van moderne appartementen tot comfortabele stadswoningen. Door de slimme indeling van de verschillende woningtypes in de ruimte heeft iedereen een eigen plek met veel privacy.
Door de zeldzaam mooie ligging van Markhaven aan het water, in het groen én in hartje Oudenbosch kunt u er gemakkelijk alle kanten op. Even een boodschap doen of zin om uit te gaan? Vanuit huis loopt u zó naar de kop van de haven, waar de historische Fenkelstraat, de Kade en de Varkensmarkt liggen en waar u tal van aantrekkelijke winkels en andere voorzieningen kunt vinden.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?