Op de hoogte van nieuwe projecten in ? Klik hier!

Hanick

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw , project Hanick

Algemene informatie

naam project Hanick
aantal woningen 30
type woningen rijwoning
vrijstaand
2 onder 1 kap
bouwkavel
hoekwoning
geschakeld
status in ontwikkeling

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM B.V.

Belangrijke data

start verkoop 4e kwartaal 2019

Informatie

In wordt het nieuwbouwproject Hanick gerealiseerd. Dit is in de provincie Utrecht.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij projectontwikkelaar AM B.V. in Utrecht.

Andere nieuwbouwprojecten in kunt u hier vinden: Nieuwbouw

Hanick
De polder Haanwijk ligt ten westen van Harmelen aan de zuidkant van de Oude Rijn. De beoogde woningbouwlocatie wordt in het westen begrensd door de Haanwijksche Molenvliet, aan de oostzijde door de Hollandse Kade en aan de noordzijde door de Haanwijk. De naam Hanick als projectnaam voor de beoogde woningbouwlocatie is ontleend aan de naam van het gebied op een landkaart uit de 17e eeuw
 
Welke woningtypen en hoeveel woningen er precies gaan komen staat nog niet vast. Wij ontvangen graag uw woonwensen en ideeën om samen met u te bepalen hoe de nieuwe wijk vorm moet worden gegeven zodat deze aansluit op de woonbehoefte van de inwoners van Harmelen.
Hierbij is het belangrijk dat het plan een ‘Harmelense maat’ heeft. Gezien de locatie wordt er zorgvuldig gekeken worden naar de aansluiting op het landelijke gebied en de bestaande bebouwing.
Als u zich aanmeldt als belangstellende ontvangt u een enquête waarin u kunt aangeven wat uw woonwensen zijn. Uiteraard informeren wij over de conclusies van de enquête.

foutje ontdekt?