Op de hoogte van nieuwe projecten in ? Klik hier!

Florissant Wonen Boskoop

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw , project Florissant Wonen Boskoop

Algemene informatie

naam project Florissant Wonen Boskoop
aantal woningen 90
type woningen vrijstaand
2 onder 1 kap
bouwkavel
status in ontwikkeling

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM B.V.

Belangrijke data

start verkoop 3e kwartaal 2018

Informatie

In wordt het nieuwbouwproject Florissant Wonen Boskoop gerealiseerd. Dit is in de provincie Zuid-Holland.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij projectontwikkelaar AM B.V. in Utrecht.

Andere nieuwbouwprojecten in kunt u hier vinden: Nieuwbouw

Wilt u hier Wonen?

Droomt u van uw eigen plek, op een groene en unieke locatie? De nieuwe woonwijk Florissant Wonen (Torenpad West) is gelegen aan westzijde van Boskoop. Bereikbaar vanuit  de Parklaan, de Zijde en de Zinkeling. In deze nieuwe woonwijk krijgen al uw woonwensen binnen en buiten de ruimte. In de directe nabijheid het Floragebouw met o.a. restaurant, grenzend aan het Rosarium en daarnaast het NS-station. Aan de Parklaan vindt u een medisch centrum met onder andere een apotheek en dokterspraktijk. Kinderen kunnen hier nog heerlijk buiten spelen.

Hier komen straks zowel vrije als bebouwde kavels te koop. Heeft u uw toekomstige huis al voor ogen en is dit de ideale locatie om die droom te verwezenlijken? Wilt u wonen in het Groene Hart, maar werken in de Randstad? Ziet u uzelf al lopen over uw eigen royale kavel, met een bruggetje naar uw overtuin? Zoekt u een plek waar uw kinderen vrij opgroeien, terwijl u ook zelf geniet van de rust én de reuring die het dorp te bieden heeft? In Florissant Wonen richt u zelf uw toekomst in!

foutje ontdekt?