Op de hoogte van nieuwe projecten in Boxmeer? Klik hier!

Overloon, 't Loonder - Appartement

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Overloon, project Overloon, 't Loonder - Appartement

Algemene informatie

naam project Overloon, 't Loonder - Appartement
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 2
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 199.000 - € 304.000
oppervlakte 105 - 155 m²
perceeloppervlakte 105 - 155 m²
inhoud 315 - 465 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Janssen de Jong Projectontwikkeling
makelaar Boek & Offermans Makelaardij O.g.
gemeente Boxmeer

Informatie

Het nieuwbouwproject Overloon, 't Loonder - Appartement wordt gebouwd in de plaats Overloon, in de gemeente Boxmeer. Dit project bevindt zich in de wijk Overloon. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 2 te koop staande appartementen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 199.000 tot € 304.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 105 tot ca. 155 vierkante meter. De nieuwbouwappartementen staan op een perceel van 105 tot 155 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Boek & Offermans Makelaardij O.g. in Venray.

Andere nieuwbouwprojecten in Boxmeer kunt u hier vinden: Nieuwbouw Boxmeer

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
2 van 2 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 199.000 tot Euro 304.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
7Te Koop1551554654€ 304.000v.o.n. 
12Te Koop1051053154€ 199.000v.o.n. 

Type: Appartement
U betreedt ’t Loonder via de ingang aan de Bergkampweg waarna u in het portaal staat. Van hieruit kunt u ofwel naar de lifthal met trappartij ofwel naar het achterterrein met uw vaste parkeerplaats. Via de trap en lift bereikt u het souterrain. De loopafstand tot uw fietsenstalling is kort en praktisch.
De begane grond van ’t Loonder is onderverdeeld in twee type woningen, allen met tuin. Op de eerste verdieping zijn zes appartementen gerealiseerd in vier type woningen. De woningen hebben een oppervlak variërend van 100 m2 tot 155 m2 en bevatten minimaal 2 slaapkamers.
Bij de aankoop van een woning van ’t Loonder kunt u rekenen op een bouwkundige constructie en afwerking op het hoogste kwaliteitsniveau.


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Overloon, 't Loonder
Op de hoek van de Venrayseweg / Bergkampweg te Overloon heeft Janssen de Jong Projectontwikkeling een nieuwbouwplan van 12 luxe koopappartementen en 1 commerciële ruimte ontwikkeld.
Het nieuwbouwplan ligt in de kern Overloon in de gemeente Boxmeer. Behalve door de eigentijdse architectuur onderscheiden de appartementen zich ook door de aantrekkelijke ligging in het centrum en de talrijke winkels en recreatievoorzieningen in de omgeving. Het appartementencomplex is gesitueerd op het zuid-westen, waardoor alle bewoners s’middags en s’avonds volop van de zon kunnen genieten.
‘t Loonder betreft 12 koopappartementen verdeeld over 3 bouwlagen waarbij elk appartement een berging in de kelder heeft en een afgesloten parkeerplaats op het achterterrein. Appartementen 1 t/m 4 hebben een tuin aan de straatzijde, de overige appartementen hebben een balkon of loggia zodat buitenruimte voldoende aanwezig is. Verder zijn de appartementen voorzien van een radiatoren verwarming en mechanische ventilatie. 

Bij ‘t Loonder staan comfortabel en vertrouwd wonen centraal. Kosten uw huidige woning en tuin u meer tijd dan u lief is? En wilt u nu meer dan ooit gaan genieten van de natuur en cultuur?‘t Loonder biedt u de oplossing: een ruim appartement voorzien van alle gemakken midden in het levendige dorp Overloon,
Janssen de Jong Projectontwikkeling uit Venray heeft met deze kwalitatief hoogwaardige appartementen met G.I.W.-certificaat een woonlocatie met allure ontwikkeld. De appartementen zijn ruim van opzet (vanaf 90 m2) en voldoen volledig aan de wensen van deze tijd. Door de brede hal, met een draaicirkel van 1,50 m, zijn de woningen uitermate geschikt voor senioren. Bovendien wordt het achterterrein afgesloten en is de veiligheid gewaarborgd.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?