Op de hoogte van nieuwe projecten in Papendrecht? Klik hier!

De Hooght fase 3 - Sophie

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Papendrecht, project De Hooght fase 3 - Sophie

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project De Hooght fase 3 - Sophie
aantal koopwoningen 8
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen geschakeld
status in verkoop
koopprijs € 399.000 - € 399.000
oppervlakte 175 - 175 m²
perceeloppervlakte 208 - 208 m²
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Vorm Ontwikkeling B.V.
makelaar Waltmann & Co. Makelaars
gemeente Papendrecht

Informatie

In Papendrecht wordt het nieuwbouwproject De Hooght fase 3 - Sophie gerealiseerd. Dit is in de wijk Papendrecht. Dit project omvat slechts 8 te koop staande geschakelde woningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 399.000 tot € 399.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 175 tot ca. 175 vierkante meter. De geschakelde nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 208 tot 208 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Waltmann & Co. Makelaars in Papendrecht.

Andere nieuwbouwprojecten in Papendrecht kunt u hier vinden: Nieuwbouw Papendrecht

Woningen
1 van 8 woningen beschikbaar
Prijs Euro 399.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
310Optie20817505€ 399.000v.o.n. 
Achtertuin, SWK, Voortuin

Type: Sophie
Een compleet gezinshuis met alles wat je nodig hebt om comfortabel te kunnen leven.

Dit is het grootste huis in deze fase van De Hooght. Deze bijzonder mooie twee-onder-één-kap woning heeft een breedte van maar liefst 7.30 m en een diepte van meer dan 10,7 m. Uiteraard geeft dit heel veel ruimte, die je bijvoorbeeld kunt benutten als woonkamer, garage, berging of werkkamer. Op de eerste verdieping zien we de grootte terug in 4 zeer ruime slaapkamers, een zeer complete badkamer en een afzonderlijk toilet. De achtertuin heeft een diepte van ruim 10 m en ligt op het westen. Gecombineerd met de extra brede tuin van 7,3 m betekent dus heerlijk genieten van veel zonuren. De huizen zijn rustig gelegen in de woonhof. Je hebt een parkeerplaats op eigen terrein, voor je huis. Je auto staat dus veilig en altijd bij je huis geparkeerd.

Ieder VORMHuis biedt veel mogelijkheden om tot een individuele en unieke woonbeleving te komen, zowel in de uitstraling als de binnenruimten. Kijk samen met de nieuwbouwadviseurs van VORM naar de mogelijkheden en laat je eigen woondroom uitkomen.

Project: De Hooght fase 3
Wonen zoals wonen bedoeld is. Dat is wonen in De Hooght. In De Hooght woon je overal dichtbij. Op loopafstand van het centrum van Papendrecht heb je alles binnen handbereik. Werken, recreëren, winkelen en ontspannen in een groene, dynamische omgeving.

Je komt thuis in een huis dat je omarmt. Je hebt doelbewust gekozen voor het gezicht van je huis. Kies je huis, kies je gevel, kies je binnenindeling. Maak je huis uniek en compleet individueel en voel de warmte van De Hooght.

De woningen in fase 1 en 2 zijn opgeleverd. Het sportcentrum is in gebruik genomen. De Hooght krijgt steeds meer VORM en wordt steeds aantrekkelijker!

Als koper van een VORMhuis in De Hooght profiteer je van alle voordelen van het VORM Ruim Leven-programma. Met dit alles daalt je maandelijkse woonlast aanzienlijk.

Wonen in De Hooght is haalbaarder en betaalbaarder dan je denkt.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?