Op de hoogte van nieuwe projecten in Breda? Klik hier!

Saval, Prinsenbeek - Vrije sectorkavels

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Prinsenbeek, project Saval, Prinsenbeek - Vrije sectorkavels

Algemene informatie

naam project Saval, Prinsenbeek - Vrije sectorkavels
aantal koopwoningen 7
aantal beschikbaar 4
aantal onder optie 3
type woningen bouwkavel
status in verkoop
koopprijs € 156.800 - € 308.961
perceeloppervlakte 448 - 751 m²

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Gemeente Breda Vastgoedontwikkeling
makelaar Stadsmakelaar Breda
tweede makelaar Kin Makelaars Breda
gemeente Breda

Informatie

In Prinsenbeek (gemeente Breda) wordt het nieuwbouwproject Saval, Prinsenbeek - Vrije sectorkavels gerealiseerd. Dit is in de wijk Prinsenbeek. Dit project omvat slechts 7 te koop staande bebouwbare kavels.

De prijzen van deze kavels variëren vanaf € 156.800 tot € 308.961. Deze bouwkavel(s) hebben een perceel van 448 tot 751 m² en hierop kan een nieuwbouwwoning worden gebouwd.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Stadsmakelaar Breda in Breda. U kunt ook terecht bij makelaar Kin Makelaars Breda.

Andere nieuwbouwprojecten in Breda kunt u hier vinden: Nieuwbouw Breda

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
4 van 7 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 156.800 tot Euro 308.961
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
5Te Koop751000€ 308.961k.k. 
7Optie718000€ 295.385k.k. 
21Optie448000€ 156.800k.k. 
24Optie507000€ 214.715k.k. 

Type: Vrije sectorkavels
Interesse? U kunt een kavel veertien dagen reserveren door middel van indiening van het bij het kavelpaspoort gevoegde inschrijfformulier. Per reservering wordt een bedrag van € 250,--  in rekening gebracht.  Dit bedrag wordt bij het notarieel transport verrekend met de koopsom. Nadat het bedrag is ontvangen, zal de reservering verder in behandeling worden genomen. Dit houdt in dat u een (concept)koopovereenkomst en een nota voor betaling van de waarborgsom (5% van de koopsom exclusief BTW) ontvangt. U krijgt twee maanden na dagtekening van de (concept)koopovereenkomst, de tijd om onder andere na te gaan of u de financiën geregeld kunt krijgen. Indien u besluit binnen deze termijn af te zien van koop, dan kan dit zonder (financiële) consequenties. Beslist u wel door te gaan met de koop en ontwikkeling van de kavel, dan stuurt u de getekende overeenkomsten retour en betaalt u de waarborgsom. Nu volgt een periode van maximaal zes maanden waarin u in de gelegenheid wordt gesteld om een omgevingsvergunning aan te vragen en goedgekeurd te krijgen. Binnen deze termijn dient ook het notarieel transport plaats te vinden bij een notaris van uw keuze. Als u in deze periode toch besluit niet verder te gaan met de koop, dan vervalt de waarborgsom aan de gemeente. Uiteraard is het mogelijk om uitstel van notarieel transport te vragen, mits goed gemotiveerd.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Saval, Prinsenbeek
Aan de rand van Prinsenbeek zijn op het voormalig Savalterrein nog een aantal courante kavels te koop voor de bouw van een vrijstaande woning. Buiten het particulier opdrachtgeverschap, voorziet het plan ook in een aantal CPO’s (collectief opdrachtgeverschap).  Twee kavels zijn ongeveer 700 vierkante meter groot en kosten € 340,--/m2, de overige vier kavels zijn rond de 450 vierkante meter en kosten € 350,--/m2  exclusief BTW,  notaris- en kadastrale kosten.

Prijzen zijn Kosten Koper. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?