Op de hoogte van nieuwe projecten in Ridderkerk? Klik hier!

Willaertslande - Vrijstaande woningen

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Ridderkerk, project Willaertslande - Vrijstaande woningen

Algemene informatie

naam project Willaertslande - Vrijstaande woningen
aantal koopwoningen 7
aantal beschikbaar 1
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 599.000 - € 599.000
oppervlakte 223 - 223 m²
perceeloppervlakte 540 - 540 m²
inhoud 908 m³
aantal kamers 6

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Fraanje Woningen
makelaar Ooms Makelaars BV
gemeente Ridderkerk

Informatie

Het nieuwbouwproject Willaertslande - Vrijstaande woningen wordt gebouwd in de plaats Ridderkerk. Dit project bevindt zich in de wijk Bolnes. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 7 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 599.000 tot € 599.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 223 tot ca. 223 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 540 tot 540 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Ooms Makelaars BV in Barendrecht.

Andere nieuwbouwprojecten in Ridderkerk kunt u hier vinden: Nieuwbouw Ridderkerk

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 7 woningen beschikbaar
Prijs Euro 599.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
89Te Koop5402239086€ 599.000v.o.n. 
Dubbele Woonlasten Garantie, Modelwoning

Type: Vrijstaande woningen
Zeer ruime vrijstaande villa op 540m2 eigen grond en gelegen in een mooie kleinschalige groene en kindvriendelijke villawijk 'Willaertslande '.

Deze traditioneel gebouwde woning beschikt aan de achterzijde van een zonrijke diepe achtertuin welke nog naar eigen voorkeur kan worden aangelegd.

Indeling:

Begane grond:

Entreehal met toegang tot het toilet met fonteintje, garage van ruim 18 m2, trapopgang en toegang tot de ruime living van circa 63 m2 met openslaande tuindeuren en erker, welke eveneens voorzien is van openslaande tuindeuren.

De open keuken van circa 12 m2 is nog naar eigen wens in te richten. De aansluitpunten zijn aanwezig.

1e Verdieping:

De ruime overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers van respectievelijk circa 21 m2, circa 14 m2, circa 12 m2 en een werkkamer van bijna 10 m2. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche, wastafel, verwarmingsradiator en separaat toilet.

2e Verdieping:

Deze ruime open zolderruimte van circa 59 m2 is nog nader in te delen waarbij er bijv. gemakkelijk 2 ruime slaapkamers te realiseren is. Verder een cv combiketel, aansluitpunten ten behoeve van wasmachine/drogeropstelling en een inloopberging.

Diversen:

Deze vrijstaande woning is in nabijheid gelegen van scholen, openbaar vervoer en een winkelcentrum.

Heeft u een eigen woning? Dubbele woonlastenverzekering (overbruggingsgarantie) is bespreekbaar, alsmede de inruil van uw eigen woning of appartement.

Interesse? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging!

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Willaertslande
Fraaier wonen in het hart van de randstad 
Willaertslande is een met grote zorg en veel creativiteit ontworpen woongebied gesitueerd onder de rook van Rotterdam, op het eiland IJsselmonde, in het oorspronkelijk landelijke dorp Ridderkerk aan de de rivieren de Nieuwe Maas en de Noord. Willaertslande gaat onderdeel  uitmaken van de rustig gelegen 70er jaren woonwijk Bolnes, een wijk met alle hedendaagse voorzieningen en winkels en dichtbij de uitvalswegen A16 en A15.

Willaertslande wordt een woongebied met de perfecte balans tussen groen, water, kwaliteit en woongenot. Het van oudsher aanwezige water evenals het groen zijn een belangrijk gegeven geweest bij de ontwikkeling van het gebied. De sfeer van het hele gebied wordt grotendeels bepaald door het bestaande en nog nieuw aan te leggen water en groen. Het merendeel van de woningen is met de tuin aan het water gelegen of heeft uitzicht vanuit de woning op het water.
Het woongebied Willaertslande kenmerkt zich door de diversiteit aan woningtypen en prijsklassen. In totaal worden er 94 woningen op ruime kavels eigen grond gerealiseerd. De woningen zijn onderverdeeld in 6 basis woningtypen; naast de 20 starters-, 7 tuin-, 28 eengezins- en 26 2 onder 1 kapwoningen worden er ook 6 water- en 7 vrijstaande woningen gebouwd. Ondanks de grote woningdifferentiatie en individuele uitstraling van de woningen is ernaar gestreefd een samenhangende wijk te creëren. Dit wordt bereikt door de keuze van eenzelfde materialisering, kleurgebruik en detaillering voor alle woningen.  
De woningen zijn een moderne vertaling van de uit de vorige eeuw zo bekende traditionele jaren ‘30 architectuur. De brede dakoverstekken, luifels, gevels met een reliëf van speklagen, horizontale lijnen, pannendaken en warme kleurstellingen geven het geheel een sfeervol en harmonieus aanzien. Er is veel aandacht geschonken aan de architectuur, waarbij met name de eenheid met de omliggende omgeving en bebouwing, de hoge kwaliteit en de ondersteuning van de stedebouwkundige structuur van belang is geweest. 
Kortom: de aanwezigheid van water, groen en een gevarieerd aanbod van kwalitatief hoogwaardige woningen maakt Willaertslande tot een aantrekkelijk woongebied geschikt voor uiteenlopende doelgroepen en leeftijden in de verschillende prijsklassen!
 
V.O.N.O.V.: Vrij Op Naam OVerbruggingsgarantie®
Het is een bekend dilemma, u ziet de ideale woning te koop staan maar u hebt uw eigen woning nog niet verkocht. Wat nu? Deze unieke kans voorbij laten gaan of het risico nemen van dubbele woonlasten? Biedt de verkoper u Overbruggings-garantie dan worden eventuele dubbele woonlasten voor maximaal één of twee jaar gecompenseerd. De Overbruggingsgarantie biedt u financiële zekerheid en extra verkooptijd.

Bezoek de modelwoning

Waterland 93 is ingericht als modelwoning.
Op afspraak kunt u deze bezoeken.
Tel+ 0180 465211

 Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?