Op de hoogte van nieuwe projecten in Ridderkerk? Klik hier!

Kuyperhof fase 2 te Ridderkerk - Vrijstaande woning

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Kuyperhof fase 2 te Ridderkerk - Vrijstaande woning
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 499.900 - € 499.900
oppervlakte 181 - 181 m²
perceeloppervlakte 262 - 262 m²
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Leyten
makelaar Ridder Huizen Makelaardij o.z.
gemeente Ridderkerk

Informatie

Het nieuwbouwproject Kuyperhof fase 2 te Ridderkerk - Vrijstaande woning wordt gebouwd in de plaats Ridderkerk. Dit project bevindt zich in de wijk Centrum. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 1 te koop staande vrijstaand huis.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 499.900 tot € 499.900. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 181 tot ca. 181 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 262 tot 262 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Ridder Huizen Makelaardij o.z. in Ridderkerk.

Andere nieuwbouwprojecten in Ridderkerk kunt u hier vinden: Nieuwbouw Ridderkerk

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 499.900
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
24Te Koop26218105€ 499.900v.o.n. 
Tuin rondom,

Type: Vrijstaande woning
De vrijstaande woning is vanzelfsprekend uniek want er wordt in de Kuyperhof maar één zo’n woning gerealiseerd. Maar ook de locatie is bijzonder; gelegen aan het laatste stuk van de Blaak waarmee de woning aan twee kanten is omgeven door water. De woning heeft een ruime kavel van ca. 262 m2. De achtertuin heeft een gunstige ligging op het zuiden/zuidoosten en de dubbele zijtuin geeft de woning een extra dimensie. De auto kan met gemak op de eigen oprit worden geparkeerd.
De woning heeft qua buitenmaten een breedte van circa 7,4 m en een diepte van circa 11.4 m, de binnenmaten bedragen respectievelijk circa 6,3 en 10,6 m. Door middel van een uitbouw is de diepte uit te breiden naar circa 13.8 m (buitenmaat).
Met deze vrijstaande woning kunt u uw woonwensen letterlijk de ruimte geven. Op de begane grond een zeer ruime woonkamer met open keuken (ca. 55 m2 GBO) en op de 1e verdieping vier slaapkamers met een complete badkamer en een apart 2de toilet. De 2de verdieping heeft vanwege de twee tuitgevels en een grote dakkapel een grote functionaliteit.  Op de 2de verdieping kunnen hierdoor eenvoudig extra (slaap)kamers worden gecreëerd. Op de 2e verdieping is ook ruimte gereserveerd voor de technische zaken zoals de Cv-ketel, de mechanische ventilatie en een opstelplaats voor de wasmachine en de wasdroger. 
 • Vrijstaande woning met zeer ruime woonkamer met open keuken
 • Gebruiksoppervlakte van circa 181 m2  
 • 2 volledige woonlagen met een volwaardige 2e verdieping
 • 4 ruime slaapkamers op de 1e verdieping
 • Veel keuzemogelijkheden zoals een uitbouw, erker, dakkapel en/of dakraam
 • Technische installaties ondergebracht op 2de verdieping
 • Mogelijkheid tot creëren van extra kamers op 2de verdieping
 • Woning wordt geleverd Inclusief complete keuken ( kookklaar geïnstalleerd)
 • Woning wordt geleverd inclusief complete badkamer (douche, bad, twee wastafels)
 • Aparte toilet op de 1e verdieping
 • Eigen (fietsen)berging in de tuin
 • Opstelplaats voor auto op eigen oprit
 • Kaveloppervlakte van 262 m2 met ruime tuin omgeven door water en gelegen op het zuiden/zuidoosten.
 • Opstelplaats voor auto op eigen oprit
 • Gelegen in het centrum van Ridderkerk met veel voorzieningen op loopafstand


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Kuyperhof fase 2 te Ridderkerk
Kuyperhof fase 2 wordt midden in het centrum van Ridderkerk gerealiseerd met veel groen en water. Alle faciliteiten liggen binnen handbereik; openbaar vervoer, winkels en horeca bevinden zich op loopafstand. En met de auto bent u binnen enkele minuten op de hoofdweg richting de A15 of A16. Kuyperhof fase 2 bevindt zich net achter het Koningsplein en is in alle opzichten bijzonder te noemen; de verschillende woningtypen hebben ieder hun eigen charme. 18 ruime eengezinswoningen, 6 bijzondere tweekappers aan het water, 1 unieke vrijstaande woning en op de locatie waar voorheen de Kuyperschool stond worden vijf bijzondere woningen gerealiseerd met de architectuur die geïnspireerd is op het ontwerp van deze oude school!

De auto kunt u parkeren op uw eigen oprit of uw eigen parkeerplaats op het gemeenschappelijke parkeerterrein. Uw auto staat dus altijd veilig en slechts op steenworp afstand van uw huis geparkeerd!

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?