Op de hoogte van nieuwe projecten in Ridderkerk? Klik hier!

De Schans!boeit.nl - Type C

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Ridderkerk, project De Schans!boeit.nl - Type C

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project De Schans!boeit.nl - Type C
aantal koopwoningen 10
aantal beschikbaar 3
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 188.000 - € 206.000
oppervlakte 75 - 75 m²
aantal kamers 2

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V.-vestiging Dordrecht
makelaar TW3 Strategie Marketing Makelaardij bv
tweede makelaar Van der Giessen & Van Herk Makelaardij
gemeente Ridderkerk

Informatie

In Ridderkerk wordt het nieuwbouwproject De Schans!boeit.nl - Type C gerealiseerd. Dit is in de wijk Slikkerveer. Dit project omvat 10 te koop staande appartementen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 188.000 tot € 206.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 75 tot ca. 75 vierkante meter.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar TW3 Strategie Marketing Makelaardij bv in Rotterdam. U kunt ook terecht bij makelaar Van der Giessen & Van Herk Makelaardij.

Andere nieuwbouwprojecten in Ridderkerk kunt u hier vinden: Nieuwbouw Ridderkerk

Woningen
3 van 10 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 188.000 tot Euro 206.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
73Te Koop07502€ 188.000v.o.n. 
78Te Koop07502€ 190.000v.o.n. 
113Te Koop07502€ 206.000v.o.n. 

Type: Type C
Appartementen type C zijn lekker praktisch en heel efficiënt ingedeeld. De ruime, bijna vierkante living met open keuken kan op verschillende manieren worden ingedeeld en biedt meer dan genoeg ruimte voor een gezellige loungehoek, een royale eethoek en een aparte werk- en studiehoek. De inpandige berging ligt direct achter de keuken en is dus heel handig in te zetten als pantry. Alles bij de hand!

Project: De Schans!boeit.nl
Wonen aan de Maas
Als je weet wat je wilt. Als je houdt van een fenomenaal uitzicht over water en affiniteit hebt met een authentieke, industriele omgeving. Als je wonen aan de Maas uitdagend vindt - met de halte van de fast ferry naar Rotterdam voor de deur. Als je niet wilt settelen in de eerste de beste brave nieuwbouwwijk, maar wel gewoon heel veel woning wilt voor je geld. Dan begrijp je helemaal wat de appartementen en penthouses van de Schans in Ridderkerk zo boeiend maakt.

Mooi van buiten maar ook van binnen.
Waar de archicte zich voor de gevels liet inspireren door het verleden, zijn de appartementen en penthouses van binnen volledig afgestemd op de eisen van nu. Het zijn stuk voor stuk heerlijk ruime en lichte woningen, voorzien van alle comfort en met één of meerdere balkons om te genieten van het feit dat je woont aan het water.

De twee woontorens Stoom en Staal worden 12 verdiepingen hoog. Opvallend is de stijlvolle, dubbelhoge entree, die toegang geeft tot de dubbele liften naar de verdiepingen. Naast de liften is er ook een trappenhuis in het hart van het gebouw. Op elke verdieping komen de appartementen uit op een centrale hal, waardoor de woningen zelf zoveel mogelijk naar buiten zijn gericht. Naar het uitzicht en het water!

In het gebouw komen twee-, drie- en zelfs vierkamerappartementen, nog afgezien van de indrukwekkende penthouses. Niet alle verdiepingen kennen dezelfde indeling. Door de dubbelhoge entree van het gebouw bevinden zich op de eerste etage maar vier appartementen. De tweede verdieping tot en met de elfde tellen elk vijf ruime appartementen in verschillende afmetingen.
Bij ieder appartement komt vanzelfsprekend een mooi op de zon georiënteerd balkon, met een oppervlakte van minimaal 10 m². Alle ruimte om heerlijk buiten te zitten! Op de 12e vedieping bevinden zich de drie luxe penthouses met een betoverend uitzicht over het water en Ridderkerk.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?