Op de hoogte van nieuwe projecten in Rijswijk? Klik hier!

Parkrijk - Laanappartement

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Rijswijk, project Parkrijk - Laanappartement

Algemene informatie

naam project Parkrijk - Laanappartement
aantal koopwoningen 20
aantal beschikbaar 3
aantal onder optie 3
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 228.000 - € 300.000
oppervlakte 81 - 111 m²
aantal kamers 3 - 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Dura Vermeer Bouw Zuid West BV
makelaar Frisia Makelaars B.V.
tweede makelaar Olsthoorn Makelaars
gemeente Rijswijk

Informatie

In Rijswijk wordt het nieuwbouwproject Parkrijk - Laanappartement gerealiseerd. Dit is in de wijk Rijswijk ZH. Dit project omvat 20 te koop staande appartementen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 228.000 tot € 300.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 81 tot ca. 111 vierkante meter.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Frisia Makelaars B.V. in Den Haag. U kunt ook terecht bij makelaar Olsthoorn Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Rijswijk kunt u hier vinden: Nieuwbouw Rijswijk

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
3 van 20 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 228.000 tot Euro 300.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
3Optie011104€ 297.500v.o.n. 
7Optie011104€ 300.000v.o.n. 
12Optie08103€ 228.000v.o.n. 

Type: Laanappartement
20 LAANAPPARTEMENTEN:
  • 3- en 4-kamer appartementen verdeeld over 5 typen
  • indicatie prijzen vanaf € 203.000,= tot € 335.000,= v.o.n.
  • gebruiksoppervlakte van ca. 81 m² tot 127 m²
  • ruime balkons, appartementen op de begane grond beschikken over een stukje grond
  • eigen berging op de begane grond
START BOUW 2e kwartaal 2016
OPLEVERING 2e kwartaal 2017

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Parkrijk
RijswijkBuiten gaat weer een mooie nieuwe fase in. Na het grote succes in Sion presenteren we u nu de eerste plannen voor ’t Haantje. Onder de naam Parkrijk komt er een prachtig project aan met een heel gevarieerd woonprogramma. Parkrijk wordt de etalage van aantrekkelijk wonen in de Randstad. Buiten maar toch stedelijk. Deze fase bestaat uit royale eengezinswoningen met een individuele uitstraling.

Met volop veilige speelruimte voor de kinderen maar ook een goede verbinding naar de diverse grote wegen en het stadscentrum. Nog een opvallende combinatie: de ietwat stedelijke beleving maar dat wel onder de naam Parkrijk. Die inspiratie komt door het prachtige Wilhelminapark dat op loopafstand ligt. Met fraaie bomen, paden, waterpartijen, bijzondere bosschages en ideaal voor heerlijk wandelen, sporten en spelen.
urlijk is er ook aan andere ‘groene’ eigenschappen gedacht. In Parkrijk worden de nieuwste technische snufjes op het gebied van duurzaamheid geïnstalleerd. Door onder andere het gebruik van de warmtepomp en zonnepanelen is deze woning zeer duurzaam en voorbereid op de toekomst. Dit systeem zorgt ook voor extra comfort. Bijvoorbeeld door de vloerverwarming door de gehele woning die ook als koeling kan dienen en het gebruik van triple glas.

Het tweede deelgebied waarmee we in RijswijkBuiten aan de slag gaan is ’t Haantje. Gelegen naast Sion en aan de voet van het Wilhelminapark. ‘t Haantje gaat een bijzondere plek innemen in RijswijkBuiten. De komende jaren gaat dit gebied omgetoverd worden in een superieur woongebied waar
veel mensen hun woongeluk zullen vinden. Parkrijk ligt aan de zuidwestelijke kant van RijswijkBuiten. Parkrijk zal zich bevinden aan de buitenrand van ’t Haantje tegen de grens van Delft aan. De wijk wordt zogezegd autoluw, toch zijn de voorzieningen voor uw auto uitstekend. Het parkeren zal in zogenaamde parkeerhoven worden geregeld. U kunt uw auto direct aan de achtertuin parkeren op een eigen toegewezen parkeerplaats. Ook is er ruim voldoende parkeergelegenheid voor uw bezoek in de straten.

U heeft straks niet alleen een heerlijke wijk om te wonen, u kunt ook dichtbij huis recreëren! Met een achtertuin van maar liefst 150 hectare heeft u een prachtig recreatiegebied op loopafstand. Het Wilhelminapark, Hoekpolderpark en Elsenburgerbos is een prachtig gebied waar de natuur in alle facetten samenkomt. U kunt er heerlijk wandelen en genieten van het zeer gevarieerde landschap en beplanting. Maar ook fietsers, hardlopers en bijvoorbeeld skeelers kunnen er hun hart ophalen. Voor de kinderen is er ook een speeltuin aanwezig. Met de komst van RijswijkBuiten wordt het Wilhelminapark nog mooier gemaakt. Het wordt nog groter waardoor er een mooie natuurlijke overloop is tussen het woongebied en de natuur.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?