Op de hoogte van nieuwe projecten in Rijswijk? Klik hier!

De Tuinen van Sion Fase 11 - Singel

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Rijswijk, project De Tuinen van Sion Fase 11 - Singel

Algemene informatie

naam project De Tuinen van Sion Fase 11 - Singel
aantal koopwoningen 17
aantal beschikbaar 2
aantal onder optie 2
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 299.900 - € 299.900
oppervlakte 133 - 133 m²
perceeloppervlakte 133 - 134 m²
inhoud 346 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Dura Vermeer Bouw Zuid West BV
makelaar Frisia Makelaars B.V.
tweede makelaar Dura Vermeer Bouw Zuid West BV
gemeente Rijswijk

Informatie

In Rijswijk wordt het nieuwbouwproject De Tuinen van Sion Fase 11 - Singel gerealiseerd. Dit is in de wijk Rijswijk ZH. Dit project omvat 17 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 299.900 tot € 299.900. De woningen hebben een oppervlak vanaf 133 tot ca. 133 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen worden gebouwd op een perceel van 133 tot 134 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Frisia Makelaars B.V. in Den Haag. U kunt ook terecht bij makelaar Dura Vermeer Bouw Zuid West BV.

Andere nieuwbouwprojecten in Rijswijk kunt u hier vinden: Nieuwbouw Rijswijk

Woningen
2 van 17 woningen beschikbaar
Prijs Euro 299.900
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
384Optie1341333465€ 299.900v.o.n. 
387Optie1331333465€ 299.900v.o.n. 

Type: Singel
Kenmerken rijwoningen Singelwoning, prijzen vanaf € 299.900,=  v.o.n.:
  • Sfeervolle huizen in groene omgeving;
  • 3 etages, circa 133 m²;
  • Woonkamer met open keuken, woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en badkamer met toilet, zolderverdieping zelf in te delen;
  • Dynamische variëteit in gevels en stenen;
  • Ruime tuinen met fietsenberging;
  • Verregaande duurzaamheid, energiezuinig en lage stookkosten;
  • Twee eigen parkeerplekken op gezamenlijk achter terrein;
  • Veel uitbreidingsmogelijkheden
  • Diverse woningen met nul op de meter.


Project: De Tuinen van Sion Fase 11
De Tuinen van Sion wordt alleen nog maar mooier. Er is keus genoeg voor iedereen: van starterswoningen, rijtjeshuizen tot en met 2-onder-1-kapwoningen in verschillende uitvoeringen. Er komen weer nieuwe woningen bij; de volgende stap om liefhebbers van ruim, voordelig en duurzaam-wonen volledig van dienst te kunnen zijn. Noem ze gerust mooie buitenkansjes, want dat zijn ze absoluut. Fraaie, ruimtelijke, betaalbare huizen in het landelijke groen van RijswijkBuiten.

Een brede groep liefhebbers zal De Tuinen van Sion dan ook hogelijk gaan waarderen. Alles is afgestemd op ruim genieten: het comfortabele wonen en leven in huis en de grote tuin, de groene autoluwe omgeving, de vele speelruimten voor kinderen maar ook de verregaande duurzaamheid. Want, is Rijswijk de groenste gemeente van Zuid-Holland; in De Tuinen van Sion krijgt dat groen een extra betekenis.

De Tuinen van Sion zijn maximaal energiezuinig. Elk huis beschikt over moderne klimaattechnieken, zoals warmtepompen, uitgekiende ventilatiesystemen en zonnepanelen als extra ondersteunende energiebron.
Het centrum van Rijswijk, Delft en Den Haag zijn dichtbij en optimaal bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. Maar ook voor de auto wordt goed gezorgd. De Tuinen van Sion hebben ruime parkeergelegenheid en de ontsluiting naar de snelweg A4 richting Rotterdam en Amsterdam ligt op een paar minuten rijden.

De Tuinen van Sion maakt onderdeel uit van RijswijkBuiten. Met RijswijkBuiten krijgt Rijswijk er in de komende periode een hele nieuwe wijk bij. Deze wijk zal gaan bestaan uit ongeveer 4.000 woningen. Op het grondgebied Sion en 't Haantje verrijst straks een wijk met een heel groene en duurzame uitstraling. Door het gebied op te delen in meerdere deelplannen, komt RijswijkBuiten straks heel intiem over. Voor Sion- het eerste deelgebied dat wordt ontwikkeld- is gekozen voor een dorpse opzet. De wijk wordt ruim van opzet  met veel variatie van architectuur.Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?