Op de hoogte van nieuwe projecten in Rijswijk? Klik hier!

De Tuinen van Sion Fase 11 - Eerste stek

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project De Tuinen van Sion Fase 11 - Eerste stek
aantal koopwoningen 8
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 242.900 - € 242.900
oppervlakte 108 - 108 m²
perceeloppervlakte 108 - 108 m²
inhoud 280 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Dura Vermeer Bouw Zuid West BV
makelaar Frisia Makelaars B.V.
tweede makelaar Dura Vermeer Bouw Zuid West BV
gemeente Rijswijk

Informatie

Het nieuwbouwproject De Tuinen van Sion Fase 11 - Eerste stek wordt gebouwd in de plaats Rijswijk. Dit project bevindt zich in de wijk Rijswijk ZH. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 8 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 242.900 tot € 242.900. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 108 tot ca. 108 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen staan op een perceel van 108 tot 108 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Frisia Makelaars B.V. in Den Haag of bij de makelaar Dura Vermeer Bouw Zuid West BV.

Andere nieuwbouwprojecten in Rijswijk kunt u hier vinden: Nieuwbouw Rijswijk

Woningen
1 van 8 woningen beschikbaar
Prijs Euro 242.900
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
378Optie1081082805€ 242.900v.o.n. 

Type: Eerste stek
Kenmerken starterswoningen Eerste Stek, prijzen vanaf € 242.900,-- v.o.n.:
  • Sfeervolle huizen in groene omgeving;
  • 3 etages, circa 108m²
  • Woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en badkamer met toilet, zolderverdieping zelf in te delen;
  • Grondgebonden woningen;
  • Ruime tuinen met fietsenberging;
  • Verregaande duurzaamheid, energiezuinig en lage stookkosten;
  • Twee eigen parkeerplaats op gezamenlijk achter terrein;
  • Veel uitbreidingsmogelijkheden;
  • Diverse woningen met nul op de meter, zowel verplicht als optioneel ad. € 24.500,=.


Project: De Tuinen van Sion Fase 11
De Tuinen van Sion wordt alleen nog maar mooier. Er is keus genoeg voor iedereen: van starterswoningen, rijtjeshuizen tot en met 2-onder-1-kapwoningen in verschillende uitvoeringen. Er komen weer nieuwe woningen bij; de volgende stap om liefhebbers van ruim, voordelig en duurzaam-wonen volledig van dienst te kunnen zijn. Noem ze gerust mooie buitenkansjes, want dat zijn ze absoluut. Fraaie, ruimtelijke, betaalbare huizen in het landelijke groen van RijswijkBuiten.

Een brede groep liefhebbers zal De Tuinen van Sion dan ook hogelijk gaan waarderen. Alles is afgestemd op ruim genieten: het comfortabele wonen en leven in huis en de grote tuin, de groene autoluwe omgeving, de vele speelruimten voor kinderen maar ook de verregaande duurzaamheid. Want, is Rijswijk de groenste gemeente van Zuid-Holland; in De Tuinen van Sion krijgt dat groen een extra betekenis.

De Tuinen van Sion zijn maximaal energiezuinig. Elk huis beschikt over moderne klimaattechnieken, zoals warmtepompen, uitgekiende ventilatiesystemen en zonnepanelen als extra ondersteunende energiebron.
Het centrum van Rijswijk, Delft en Den Haag zijn dichtbij en optimaal bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. Maar ook voor de auto wordt goed gezorgd. De Tuinen van Sion hebben ruime parkeergelegenheid en de ontsluiting naar de snelweg A4 richting Rotterdam en Amsterdam ligt op een paar minuten rijden.

De Tuinen van Sion maakt onderdeel uit van RijswijkBuiten. Met RijswijkBuiten krijgt Rijswijk er in de komende periode een hele nieuwe wijk bij. Deze wijk zal gaan bestaan uit ongeveer 4.000 woningen. Op het grondgebied Sion en 't Haantje verrijst straks een wijk met een heel groene en duurzame uitstraling. Door het gebied op te delen in meerdere deelplannen, komt RijswijkBuiten straks heel intiem over. Voor Sion- het eerste deelgebied dat wordt ontwikkeld- is gekozen voor een dorpse opzet. De wijk wordt ruim van opzet  met veel variatie van architectuur.Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?