Op de hoogte van nieuwe projecten in Rijswijk? Klik hier!

De Tuinen van Sion Fase 12 - Stadsvilla's XL

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Rijswijk, project De Tuinen van Sion Fase 12 - Stadsvilla's XL

Algemene informatie

naam project De Tuinen van Sion Fase 12 - Stadsvilla's XL
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 379.900 - € 379.900
oppervlakte 192 - 192 m²
perceeloppervlakte 125 - 125 m²
inhoud 518 m³
aantal kamers 7

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Dura Vermeer Bouw Zuid West BV
makelaar Frisia Makelaars B.V.
tweede makelaar Olsthoorn Makelaars
gemeente Rijswijk

Informatie

In Rijswijk wordt het nieuwbouwproject De Tuinen van Sion Fase 12 - Stadsvilla's XL gerealiseerd. Dit is in de wijk Rijswijk ZH. Dit project omvat slechts 2 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 379.900 tot € 379.900. De woningen hebben een oppervlak vanaf 192 tot ca. 192 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen worden gebouwd op een perceel van 125 tot 125 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Frisia Makelaars B.V. in Den Haag. U kunt ook terecht bij makelaar Olsthoorn Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Rijswijk kunt u hier vinden: Nieuwbouw Rijswijk

Woningen
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 379.900
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
120Optie1251925187€ 379.900v.o.n. 

Type: Stadsvilla's XL
Kenmerken Stadsvilla's XL, prijzen vanaf € 389.900,= v.o.n.
- zeer ruime stadsvilla's in een groene omgeving met een breedte van 5.1 m;
- statige individuele architectuur;
- 4 etages, van 192 m² woonoppervlak met 6 slaapkamers, een vrij-indeelbare bovenverdieping en 2 badkamers;
- veel uitbreidingsmogelijkheden en indelingsvarianten;
- de erfgrens aan openbaar gebied is omzoomd met glooiende hagen;
- uitermate geschikt voor kantoor aan huis of voor het houden van een praktijk;
- duurzame klimaatinstallaties, zonnepanelen, een warmtepomp en een uitgekiend ventilatiesysteem.

Project: De Tuinen van Sion Fase 12
De Tuinen van Sion wordt alleen nog maar mooier. Er is keus genoeg voor iedereen: van starterswoningen, rijtjeshuizen tot en met 2-onder-1-kapwoningen in verschillende uitvoeringen. Er komen weer nieuwe woningen bij; de volgende stap om liefhebbers van ruim, voordelig en duurzaam-wonen volledig van dienst te kunnen zijn. Noem ze gerust mooie buitenkansjes, want dat zijn ze absoluut. Fraaie, ruimtelijke, betaalbare huizen in het landelijke groen van RijswijkBuiten.

Een brede groep liefhebbers zal De Tuinen van Sion dan ook hogelijk gaan waarderen. Alles is afgestemd op ruim genieten: het comfortabele wonen en leven in huis en de grote tuin, de groene autoluwe omgeving, de vele speelruimten voor kinderen maar ook de verregaande duurzaamheid. Want, is Rijswijk de groenste gemeente van Zuid-Holland; in De Tuinen van Sion krijgt dat groen een extra betekenis.

De Tuinen van Sion zijn maximaal energiezuinig. Elk huis beschikt over moderne klimaattechnieken, zoals warmtepompen, uitgekiende ventilatiesystemen en zonnepanelen als extra ondersteunende energiebron.
Het centrum van Rijswijk, Delft en Den Haag zijn dichtbij en optimaal bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. Maar ook voor de auto wordt goed gezorgd. De Tuinen van Sion hebben ruime parkeergelegenheid en de ontsluiting naar de snelweg A4 richting Rotterdam en Amsterdam ligt op een paar minuten rijden.

De Tuinen van Sion maakt onderdeel uit van RijswijkBuiten. Met RijswijkBuiten krijgt Rijswijk er in de komende periode een hele nieuwe wijk bij. Deze wijk zal gaan bestaan uit ongeveer 4.000 woningen. Op het grondgebied Sion en 't Haantje verrijst straks een wijk met een heel groene en duurzame uitstraling. Door het gebied op te delen in meerdere deelplannen, komt RijswijkBuiten straks heel intiem over. Voor Sion- het eerste deelgebied dat wordt ontwikkeld- is gekozen voor een dorpse opzet. De wijk wordt ruim van opzet  met veel variatie van architectuur.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?