Landgoed De Hoven

Landgoed De Hoven

Thuiskomen op een landgoed!

*Project in voorbereiding*
In voorbereiding 70 riante terrasappartementen en penthouses met gigantische terrassen in nieuwbouwproject Landgoed de Hoven in de gewilde wijk Park 16Hoven. De appartementen zijn verdeeld over drie gebouwen, welke we tot de Oranjerie, ‘t Koetshuis en de Villa hebben omgedoopt.

Interesse?
Op dit moment is nog geen verkoopdocumentatie beschikbaar, maar schrijf u nu alvast in via de projectwebsite en we houden u op de hoogte.

Uniek!
Door de gigantische terrassen en door de ligging in het 25 hectare grote park De Buitenplaats! Daarnaast is ieder complex nog voorzien van een eigen park dat ’s avonds is afgesloten.

De appartementen variëren in grootte van ca. 108m2 tot maar liefst 470m² met allemaal royale terrassen van (ja, u leest het goed) zo’n 24m2 tot zelfs 290m2! Mooie details: de bijzondere architectuur, de terrassen, het vele glas, de plafondhoogte van de woningen en de ligging in en het zicht op het groen.

De Oranjerie
Bestaat uit 34 royale (3-5 kamer)appartementen en 6 luxueuze penthouses. Het gebouw ligt aan het water en heeft een eigen parkeergarage inclusief bergingen en fietsenstalling in het souterrain. Het bijzondere van de Oranjerie is de prachtige binnentuin en serre, die de entree tot een genot maakt.

Villa de Hoven
Midden in het park vind je Villa de Hoven. Dit intieme gebouw bestaat uit slechts 15 appartementen en een parkeergarage met bergingen en fietsenstalling in het souterrain. De kleinschaligheid van het gebouw komt maximaal tot zijn recht doordat de verdieping slechts gedeeld hoeft te worden met op zijn hoogst drie buren.

‘t Koetshuis
Aan de zuidzijde van Landgoed De Hoven verrijst, aan het water, het derde appartementengebouw met 14 appartementen dat we graag presenteren als ‘t Koetshuis. Ook dit gebouw heeft een eigen parkeergarage met fietsenstalling en bergingen in het souterrain. De architectuur ervan is nauw verbonden met de Oranjerie en de villa, de indeling en het woonprogramma is een verrassende variatie hierop.

Park 16Hoven
Is een van de nieuwste woonbuurten aan de noordzijde van Rotterdam. Hier woont u in het groen, maar toch midden in de stad. Maar ondanks dat u echt buiten woont, staat u zo in het centrum van Rotterdam. Zowél met eigen vervoer, als met de Randstadrail aan de Melanchtonweg naar zowel Rotterdam Centraal als Den Haag.

In park De Buitenplaats kunt u over 25ha wandelen, fietsen, spelen en ontspannen. In Engelse Landschapsstijl zoals bij buitenplaatsen werd toegepast. Met waterpartijen, vogeleiland, hertenheuvel, speeleiland, bos met trimbaan, fiets-, wandel- en ruiterroutes. En er is het IJskelderterrein met het wilgenlaantje een bewaard gebleven stukje polderlandschap.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, zijn deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

MAKELAAR
Atta Makelaars

Nieuwbouwwijzer.nl