Op de hoogte van nieuwe projecten in Rotterdam? Klik hier!

Sprankelveld - Type Twinkel

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Sprankelveld - Type Twinkel
aantal koopwoningen 58
aantal beschikbaar 4
aantal onder optie 4
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 215.000 - € 222.500
oppervlakte 107 - 119 m²
perceeloppervlakte 109 - 117 m²
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar ERA Contour
makelaar Woonvisie Makelaars (vestiging Rotterdam Zuid)
gemeente Rotterdam

Informatie

In Rotterdam wordt het nieuwbouwproject Sprankelveld - Type Twinkel gerealiseerd. Dit is in de wijk Charlois. Dit project omvat 58 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 215.000 tot € 222.500. De woningen hebben een oppervlak vanaf 107 tot ca. 119 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen worden gebouwd op een perceel van 109 tot 117 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Woonvisie Makelaars (vestiging Rotterdam Zuid) in Rotterdam.

Andere nieuwbouwprojecten in Rotterdam kunt u hier vinden: Nieuwbouw Rotterdam

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
4 van 58 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 215.000 tot Euro 222.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
19Optie11711903€ 222.500v.o.n. 
24Optie10910703€ 215.000v.o.n. 
25Optie10910703€ 215.000v.o.n. 
28Optie11510703€ 215.000v.o.n. 

Type: Type Twinkel
Type Twinkel is een drielaagse eengezinswoning met een schuine kap. Met een woonoppervlakte van 107 tot 110 m2 is het hier prima vertoeven.

Indeling

Via de voortuin kom je de ruime hal binnen. In de hal bevindt zich de trap naar boven en het toilet met fonteintje. De positie van de keuken is aan de voorzijde van de woning en de woonkamer is gelegen aan de tuinzijde. Elke woning heeft een houten berging in de tuin. Ideaal voor het opslaan van tuinmeubels en het stallen van fietsen. Aan de auto is ook gedacht. Deze parkeer je dichtbij huis in het hof of op eigen terrein.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers die via de hal bereikbaar zijn. Tevens is het mogelijk om hier een derde slaapkamer te realiseren. De badkamer bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

De tweede verdieping bestaat uit een open ruimte. Wil je op de tweede verdieping een slaapkamer toevoegen dan is dat uiteraard mogelijk. Heb je nu nog niet zoveel kamers nodig? Dan kun je later zelf nog besluiten om hier een extra kamer te maken.

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Sprankelveld
Sprankelveld is hét nieuwbouwproject in het Rotterdamse Zuidwijk. Gelegen aan een brede groenstrook en op steenworp afstand van diverse voorzieningen zoals winkelcentrum Zuidplein, het Zuiderpark en Ahoy. Sprankelveld wordt gebouwd aan het Brekelsveld, waar straks een compleet nieuwe woonbuurt verrijst met ruime eengezinswoningen.

In Sprankelveld woon je in een ruime comfortabele woning met maar liefst 3 woonlagen, een heerlijke zonnige tuin en eigen parkeerplaats voor de deur. De woningen liggen bijna allemaal in kleinschalige hofjes. Er is keuze uit twee verschillende soorten huizen, een woning met een plat dak of met een schuine kap. Jij kiest zelf de woning die het beste bij jouw situatie past.
De huizen in fase III zijn te koop vanaf circa 215.000,- euro v.o.n. 

Binnenkort start de verkoop van de derde fase, schrijf je alvast in via www.sprankelveldrotterdam.nl!

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?