Op de hoogte van nieuwe projecten in Rotterdam? Klik hier!

Pascalkwartier fase 2

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Rotterdam, project Pascalkwartier fase 2

Algemene informatie

naam project Pascalkwartier fase 2
aantal woningen 48
type woningen rijwoning
2 onder 1 kap
status in ontwikkeling
koopprijs onbekend
huurprijs onbekend
oppervlakte onbekend

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Zuidwest
makelaar Ooms Makelaars BV
tweede makelaar Ooms Makelaars Woningen B.V.
gemeente Rotterdam

Belangrijke data

start verkoop 1e kwartaal 2017

Informatie

Het nieuwbouwproject Pascalkwartier fase 2 wordt gebouwd in de plaats Rotterdam. Dit project bevindt zich in de wijk IJsselmonde.

De oplevering van deze woningen start 1e kwartaal 2017. Het nieuwbouwproject is momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Ooms Makelaars BV in Barendrecht of bij de makelaar Ooms Makelaars Woningen B.V..

Andere nieuwbouwprojecten in Rotterdam kunt u hier vinden: Nieuwbouw Rotterdam

Dorps en landelijk wonen aan de rand van de stad? Dat kan in de buurt van de Pascalweg. Wonen in geborgenheid en veiligheid, in een groene omgeving, maar met de voorzieningen van de stad binnen handbereik.

Het Pascalkwartier is namelijk gelegen aan de rand van Rotterdam-IJsselmonde aan de statige Pascalweg. Met in de nabijheid het landelijke Kooiwalbos en de pittoreske Kooiwalweg en Jacob Vrijstraat. In het woningbouwplan is veel ruimte gemaakt voor water, groen, speelplaatsen en parkeren. Hierdoor ontstaat een prettige buurt om in te wonen. De woningen worden gebouwd onder een landelijke en sfeervolle architectuur.

Fase 1 van het project is reeds opgeleverd en bewoond. Fase 2 bestaat uit 48 royale rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. De verschillende woningtypen liggen direct aan het water in een mooie wijk met veel groen.

In IJsselmonde vindt u alles wat u nodig heeft. Winkels, scholen en uitvalswegen liggen binnen handbereik. Natuur en recreatiemogelijkheden liggen praktisch om de hoek; het Kooiwalbos biedt ruimte voor ontspanning en plezier.

 
Ontwikkelaar:
AM Zuidwest

foutje ontdekt?