Op de hoogte van nieuwe projecten in Rotterdam? Klik hier!

Park 16Hoven - Vrije kavels

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Rotterdam, project Park 16Hoven - Vrije kavels

Algemene informatie

naam project Park 16Hoven - Vrije kavels
aantal koopwoningen 53
aantal beschikbaar 1
type woningen bouwkavel
status in verkoop
koopprijs € 893.754 - € 893.754
perceeloppervlakte 1319 - 1319 m²

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Gemeente Rotterdam
makelaar Gemeente Rotterdam
gemeente Rotterdam

Informatie

In Rotterdam wordt het nieuwbouwproject Park 16Hoven - Vrije kavels gerealiseerd. Dit is in de wijk Overschie. Dit project omvat 53 te koop staande bebouwbare kavels.

De prijzen van deze kavels variëren vanaf € 893.754 tot € 893.754. Deze bouwkavel(s) hebben een perceel van 1319 tot 1319 m² en hierop kan een nieuwbouwwoning worden gebouwd.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Gemeente Rotterdam in Rotterdam.

Andere nieuwbouwprojecten in Rotterdam kunt u hier vinden: Nieuwbouw Rotterdam

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 53 woningen beschikbaar
Prijs Euro 893.754
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
8Te Koop1319000€ 893.754v.o.n. 

Type: Vrije kavels
In de Vijverbuurt zijn door de gemeente Rotterdam een aantal particuliere kavels aangeboden. Deze kavels bevinden zich nabij de plas in Vijverzoom (19 kavels) en langs de Beekweg (37 kavels). De kavels aan de Beekweg zijn allemaal uitverkocht, in Vijverzoom zijn nog twee kavels beschikbaar. De kavels variëren in ligging en grootte. Op deze kavels kan naar eigen ontwerp een woning worden gebouwd. Het ontwerp van de woning moet wel voldoen aan bebouwingsregels.

De beschikbare kavels aan de plas zijn zeer ruim. Het kaveloppervlak bedraagt circa 1300 m² tot 1400 m². De kavels grenzen met de voorzijde aan de hof en met de achtertuin aan de plas van park De Buitenplaats. Deze kavels zijn langgerekt van vorm. De achtertuinen zijn gelegen op het zuidwesten, zeer gunstig qua bezonning van de tuin. Twee kavels hebben de mogelijkheid een woning direct aan de plas te bouwen. Voor alle kavels geldt dat in de plas een steiger en/of vlonder mag worden aangelegd.Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Park 16Hoven
Aan de rand van Overschie verrijst Park 16Hoven. Een unieke wijk. Een wijk met een grote variatie aan woningen, brede straten en lanen, speelgelegenheden voor de jeugd en veel groen. In de hele wijk komen de karakteristieken uit het oude polderlandschap terug. Zo zijn bijvoorbeeld langs de oude dijken en watergangen de langzaam verkeersroutes aangelegd. Wonen in Park 16Hoven is echt ‘buiten’ wonen. Door het vele groen in de wijk en het nabijgelegen park heeft de wijk een groen karakter. En de natuur ligt naast de deur; Midden Delfland, de Schiezone en de Vlinderstrik liggen op fietsafstand. Maar ondanks dat u echt buiten woont, staat u zo in het centrum van Rotterdam. Zowél met eigen vervoer, als met het openbaar vervoer via het aan de oostkant van de wijk gelegen Randstad Railstation Melanchtonweg.

Prijzen zijn incl. BTW en excl. kosten levering van de grond. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?