Op de hoogte van nieuwe projecten in Rotterdam? Klik hier!

Nesselande Newport Miami - Tower - XL

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Rotterdam, project Nesselande Newport Miami - Tower - XL

Algemene informatie

naam project Nesselande Newport Miami - Tower - XL
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
type woningen penthouse
status in verkoop
koopprijs € 1.195.000 - € 1.195.000
oppervlakte 345 - 345 m²
aantal kamers 6

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Zuidwest
tweede projectontw. Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers
makelaar Scheele Makelaars BV
gemeente Rotterdam

Informatie

Het nieuwbouwproject Nesselande Newport Miami - Tower - XL wordt gebouwd in de plaats Rotterdam. Dit project bevindt zich in de wijk Prins Alexander. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 2 te koop staande penthousen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 1.195.000 tot € 1.195.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 345 tot ca. 345 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Scheele Makelaars BV in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Andere nieuwbouwprojecten in Rotterdam kunt u hier vinden: Nieuwbouw Rotterdam

Woningen
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 1.195.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
358aTe Koop034506€ 1.195.000v.o.n. 

Type: Tower - XL
Door twee penthouses samen te voegen, ontstaat de variant XL (inclusief 2 parkeerplaatsen)
Miami Tower
63 appartementen met een weids uitzicht
In de woontoren Miami Tower heeft u uitzicht op het strand, de Zevenhuizerplas, het Common Green en de wijk Nesselande. U kijkt op een mooie en heldere dag zelfs uit over een groot deel van Rotterdam. Alle buitenruimten zijn georiënteerd op de plas en/of het park. Vanaf uw balkon heeft u dan ook een fantastisch uitzicht op de plas en/of het park. U waant zich hierdoor in een mediterrane sfeer.

Toegang
Via de hoofdentree komt u in een centrale hal met twee liften. De woningtoegangsdeuren bevinden zich in de ruime lifthallen op de verdiepingen. In de woontoren zijn verschillende woningtypes terug te vinden: van ruime drie- en vierkamerappartementen tot grote vijfkamerappartementen en riante penthouses. Bovenin de woontoren bevinden zich twee grote, uitkragende penthouseverdiepingen. De penthouses zijn zeer ruim en bijzonder vanwege het indrukwekkende uitzicht.
Parkeren
De appartementen beschikken over minimaal één overdekte parkeergarageplaats. Vanuit de parkeergarage heeft u een directe toegang tot het hoofdgebouw. In de parkeergarage bevinden zich tevens de fietsenbergingen. Deze zijn via een fietstrap of de garage bereikbaar.


Project: Nesselande Newport Miami
De woningtypes binnen deelproject Miami
Het gebouw Miami bestaat uit vijf deelprojecten: Tower, Lake Front, Plaza, East Lane en Common Green. De 192 appartementen zijn zeer divers van afmeting en plattegrond. Van appartementen en tweelaagse woningen tot penthouses.

Ontwerp
Het ontwerp van project Miami is van Roberto Meyer van het Amsterdamse architectenbureau Meyer en Van Schooten. De architect heeft de locatie, situering en kwaliteit van elk subdeelproject omgezet in een bijzonder ontwerp. Het eindresultaat? Een carré rondom een groene binnentuin, met een spectaculaire woontoren op de zuidwestelijke hoek van het gebouw.

Woningen
Aan de voet van het gebouw bevinden zich Plaza, East Lane, Common Green en Lake Front. Ieder gebouw heeft een directe relatie met het bijzondere openbaar gebied. Dit bestaat uit het winkelplein, de boulevard, de parkzones Common Green, Greenpark en het strand. Ook kijken alle bewoners uit op de onder architectuur aangelegde binnentuin.
 
Ontwikkelaar:
AM | Zuid-Holland
Van Omme & De Groot

Prijzen Vrij Op Naam inclusief 21% BTW. Aan de prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

foutje ontdekt?