Op de hoogte van nieuwe projecten in Schiedam? Klik hier!

ParkEntree - Verandabungalows

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Schiedam, project ParkEntree - Verandabungalows

Algemene informatie

naam project ParkEntree - Verandabungalows
aantal koopwoningen 13
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 242.500 - € 242.500
oppervlakte 83 - 83 m²
perceeloppervlakte 116 - 116 m²
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Blauwhoed
makelaar Anke Bodewes Makelaardij
gemeente Schiedam

Informatie

In Schiedam wordt het nieuwbouwproject ParkEntree - Verandabungalows gerealiseerd. Dit is in de wijk Nieuwland. Dit project omvat 13 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 242.500 tot € 242.500. De woningen hebben een oppervlak vanaf 83 tot ca. 83 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen worden gebouwd op een perceel van 116 tot 116 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Anke Bodewes Makelaardij in Schiedam.

Andere nieuwbouwprojecten in Schiedam kunt u hier vinden: Nieuwbouw Schiedam

Woningen
1 van 13 woningen beschikbaar
Prijs Euro 242.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
4Optie1168303€ 242.500v.o.n. 

Type: Verandabungalows
VERANDA BUNGALOWS
Heerlijk gelijkvloers wonen zonder beneden- en/of bovenburen. De Veranda bungalows zijn er in twee varianten: 1-laags of 2-laags met een woonoppervlakte van ca. 84 m² tot 133 m². De 1-laagse Verandabungalow heeft 2 slaapkamers en de 2-laagse heeft nog een mogelijkheid voor een extra slaap- of werkkamer op de eerste verdieping. De verdieping is optioneel te vergroten met de mogelijkheid van 2 slaapkamers en een tweede badkamer.

Alle Verandabungalows hebben een ruim aangelegd terras van circa 25 m2, voorzien van tuinkast en plantenbak, grenzend aan de gemeenschappelijke tuin. Er zijn twee bijzondere Veranda bungalows: bouwnummer 6 en 7. Deze hebben een extra brede woonkamer voor nog meer woongenot, en een vergroot terras. De bungalows zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond, zonnepanelen op het dak en een ‘Smart’ huisbesturing. Dit maakt Wonen met een Plus compleet.

De plussen van de Verandawoningen;
+ Woonoppervlakte éénlaagse Verandawoning ca. 84 m² en 100 m²
+ Woonoppervlakte tweelaagse Verandawoning ca. 116 m²
+ Bijzondere hoekwoning tweelaags van ca. 133 m²
+ Royale living met een schuifpui naar buitenruimte op west of oost
+’Schiedamse stoep’ aan de voorzijde, gelegen aan brede groenzone
+ 2 slaapkamers
+ Badkamer met inloopdouche en wastafel
+ Separaat toilet
+ Complete keuken met inbouwapparatuur
+ Separate berging voor wasmachine
+ separate fietsenberging, voorzien van elektrapunt
+ Beschikbaar als éénlaags of (tweelaags) met een dakopbouw voor een extra slaap-/werkkamer
+ optioneel is er een parkeerplaats te koop

Project: ParkEntree
SMART LIVING - Start hier; Wonen, Ontmoeten en genieten in Schiedam

Niet alleen mooi en comfortabel, maar met heel veel extra’s. Wonen met een Plus! In Schiedam, tussen het stadscentrum en het Beatrixpark, verrijzen 90 gelijkvloerse woningen in zowel koop als huur.

De woningen zijn energiezuinig vanwege het gebruik van zonnecellen en voorzien van vloerverwarming. En ‘smart’ via een handig Domotica-systeem waarmee u verlichting in huis kunt bedienen met uw mobiele telefoon of tablet.

Naast alle faciliteiten die horen bij een prettig (t)huis, biedt ParkEntree een leefsfeer waarin u wat te kiezen hebt. Want we hebben er volop mogelijkheden gecreëerd om ook samen met anderen die dingen te doen die het leven leuker en gezelliger maken.
Wat dacht u van een gezamenlijke tuin waarin u kunt genieten van de zon, of van een lounge om samen te koken, een spelletje te spelen, te fitnessen of gewoon een praatje te maken. Er is zelfs een logeerkamer voor uw gasten.

Een leefomgeving waarin alles kan, maar waarin niets hoeft. Wonen, ontmoeten, genieten. Op uw eigen manier. Nu, maar ook straks.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?