Op de hoogte van nieuwe projecten in Schiedam? Klik hier!

ParkEntree - Singelappartementen

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project ParkEntree - Singelappartementen
aantal koopwoningen 20
aantal beschikbaar 2
aantal onder optie 2
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 152.500 - € 155.000
oppervlakte 62 - 62 m²
aantal kamers 2

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Blauwhoed
makelaar Anke Bodewes Makelaardij
gemeente Schiedam

Informatie

Het nieuwbouwproject ParkEntree - Singelappartementen wordt gebouwd in de plaats Schiedam. Dit project bevindt zich in de wijk Nieuwland. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit 20 te koop staande appartementen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 152.500 tot € 155.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 62 tot ca. 62 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Anke Bodewes Makelaardij in Schiedam.

Andere nieuwbouwprojecten in Schiedam kunt u hier vinden: Nieuwbouw Schiedam

Woningen
2 van 20 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 152.500 tot Euro 155.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
17Optie06202€ 155.000v.o.n. 
26Optie06202€ 152.500v.o.n. 

Type: Singelappartementen
KEUZE UIT 23 LUXE APPARTEMENTEN EN PENTHOUSES
ParkEntree biedt u een rijke variatie aan twee-, drie- en vierkamer appartementen en bovendien nog eens drie penthouses. De fraaie entree van de appartementen ligt aan de Burgemeester van Haarenlaan en voor uw comfort is er een lift. De appartementen variëren in oppervlakte van ca. 60 m² tot een riante 139 m². Alle appartementen hebben het comfort van een fraaie woonkamer met aangrenzend een royaal terras of balkon. Hierdoor én door de grote raampartijen hebt u maximaal plezier van het groen rondom ParkEntree. Een riante badkamer, standaard comfortabele vloerverwarming en ‘Smart’ huisbesturing maken de appartementen in ParkEntree Wonen met een Plus.

De plussen van de appartementen (koop):
+ GBO variërend vanaf ca. 60 m² oplopend tot ca. 140 m²
+ Luxe open keuken inclusief apparatuur
+ 1, 2 of 3 slaapkamers 
+ Complete badkamer
+ Vloerverwarming als hoofdverwarming
+ Royale terrassen/balkons met goede zon-oriëntatie
+ Inpandige berging met opstelplaats wasmachine/droger
+ Tweede berging op de begane grond, voorzien van elektrapunt
+ Optioneel is er een parkeerplaats beschikbaar

Project: ParkEntree
SMART LIVING - Start hier; Wonen, Ontmoeten en genieten in Schiedam

Niet alleen mooi en comfortabel, maar met heel veel extra’s. Wonen met een Plus! In Schiedam, tussen het stadscentrum en het Beatrixpark, verrijzen 90 gelijkvloerse woningen in zowel koop als huur.

De woningen zijn energiezuinig vanwege het gebruik van zonnecellen en voorzien van vloerverwarming. En ‘smart’ via een handig Domotica-systeem waarmee u verlichting in huis kunt bedienen met uw mobiele telefoon of tablet.

Naast alle faciliteiten die horen bij een prettig (t)huis, biedt ParkEntree een leefsfeer waarin u wat te kiezen hebt. Want we hebben er volop mogelijkheden gecreëerd om ook samen met anderen die dingen te doen die het leven leuker en gezelliger maken.
Wat dacht u van een gezamenlijke tuin waarin u kunt genieten van de zon, of van een lounge om samen te koken, een spelletje te spelen, te fitnessen of gewoon een praatje te maken. Er is zelfs een logeerkamer voor uw gasten.

Een leefomgeving waarin alles kan, maar waarin niets hoeft. Wonen, ontmoeten, genieten. Op uw eigen manier. Nu, maar ook straks.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?