Op de hoogte van nieuwe projecten in Schiedam? Klik hier!

ParkEntree - Hofbungalows

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project ParkEntree - Hofbungalows
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 272.500 - € 272.500
oppervlakte 104 - 104 m²
perceeloppervlakte 147 - 147 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Blauwhoed
makelaar Anke Bodewes Makelaardij
gemeente Schiedam

Informatie

In Schiedam wordt het nieuwbouwproject ParkEntree - Hofbungalows gerealiseerd. Dit is in de wijk Nieuwland. Dit project omvat slechts 2 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 272.500 tot € 272.500. De woningen hebben een oppervlak vanaf 104 tot ca. 104 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen worden gebouwd op een perceel van 147 tot 147 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Anke Bodewes Makelaardij in Schiedam.

Andere nieuwbouwprojecten in Schiedam kunt u hier vinden: Nieuwbouw Schiedam

Woningen
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 272.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
43Optie14710404€ 272.500v.o.n. 

Type: Hofbungalows
HOFBUNGALOWS
De Hofbungalow is de tweekapper van ParkEntree. De bungalows zijn per twee geschakeld en hebben een parkeerplaats op eigen terrein. Met alle gemakken van een gelijkvloers woonprogramma, voor nu en later. De woonoppervlakte van deze woningen is ca. 104 m². Er zijn 2 slaapkamers op de begane grond en een ruime slaap- en/of werkkamer op de eerste verdieping. De verdieping is optioneel uit te breiden met de mogelijkheid van 2 slaapkamers en een tweede badkamer.

De bungalows hebben een royale living met een schuifpui naar het terras op het westen van ruim 20 m², voorzien van tuinkast en plantenbak, grenzend aan de gemeenschappelijke tuin waar u heerlijk van de zon en rust kunt genieten. De bungalows zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond, zonnepanelen op het dak en een ‘Smart’ huisbesturing. Dit maakt Wonen met een Plus compleet.

De plussen van de Hofbungalow
+ Woonoppervlakte van ca. 104 m²
+ Opstelplaats voor een auto
+ Heerlijke (privé) veranda grenzend aan de gemeenschappelijke tuin
+ Royale woonkamer met een schuifpui naar de veranda
+ 2 slaapkamers
+ Badkamer met inloopdouche en wastafel
+ Complete keuken met inbouwapparatuur
+ Vloerverwarming op de gehele begane grond
+ Separate berging voor wasmachine
+ separate fietsenberging
+ Met een extra woonlaag voor een extra slaap-/werkkamer
+ met de mogelijkheid de extra woonlaag uit te breiden en in te delen met 2 (slaapkamers) en een badkamer

Project: ParkEntree
SMART LIVING - Start hier; Wonen, Ontmoeten en genieten in Schiedam

Niet alleen mooi en comfortabel, maar met heel veel extra’s. Wonen met een Plus! In Schiedam, tussen het stadscentrum en het Beatrixpark, verrijzen 90 gelijkvloerse woningen in zowel koop als huur.

De woningen zijn energiezuinig vanwege het gebruik van zonnecellen en voorzien van vloerverwarming. En ‘smart’ via een handig Domotica-systeem waarmee u verlichting in huis kunt bedienen met uw mobiele telefoon of tablet.

Naast alle faciliteiten die horen bij een prettig (t)huis, biedt ParkEntree een leefsfeer waarin u wat te kiezen hebt. Want we hebben er volop mogelijkheden gecreëerd om ook samen met anderen die dingen te doen die het leven leuker en gezelliger maken.
Wat dacht u van een gezamenlijke tuin waarin u kunt genieten van de zon, of van een lounge om samen te koken, een spelletje te spelen, te fitnessen of gewoon een praatje te maken. Er is zelfs een logeerkamer voor uw gasten.

Een leefomgeving waarin alles kan, maar waarin niets hoeft. Wonen, ontmoeten, genieten. Op uw eigen manier. Nu, maar ook straks.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?