Op de hoogte van nieuwe projecten in Schiedam? Klik hier!

Schiedam - Park Harga Appartementen - Appartementen

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Schiedam, project Schiedam - Park Harga Appartementen - Appartementen

Algemene informatie

naam project Schiedam - Park Harga Appartementen - Appartementen
aantal koopwoningen 20
aantal beschikbaar 1
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 234.500 - € 234.500
oppervlakte 99 - 99 m²
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar VolkerWessels Vastgoed
makelaar Anke Bodewes Makelaardij
gemeente Schiedam

Informatie

Het nieuwbouwproject Schiedam - Park Harga Appartementen - Appartementen wordt gebouwd in de plaats Schiedam. Dit project bevindt zich in de wijk Wijk 07 Groenoord en Kethel. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit 20 te koop staande appartementen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 234.500 tot € 234.500. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 99 tot ca. 99 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Anke Bodewes Makelaardij in Schiedam.

Andere nieuwbouwprojecten in Schiedam kunt u hier vinden: Nieuwbouw Schiedam

Woningen
1 van 20 woningen beschikbaar
Prijs Euro 234.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
A2Te Koop09903€ 234.500v.o.n. 

Type: Appartementen
In de 42 ruime appartementen van Park Harga kunt u genieten van een mooi uitzicht over de Poldervaart of het park. Kies ook voor het gemak van een gelijkvloers appartement en de keuze is ruim. Want naast een 3-kamer appartement is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een 4-kamerappartement en zijn al uw woonwensen bespreekbaar! Park Harga wordt uw nieuwe thuis!

Betaalbaar wonen met veel ruimte
Eén van de grootste voordelen van de appartementen van Park Harga is dat ze zo lekker groot zijn. De grootte van de appartementen varieert namelijk tussen de 93 en 130 m2 woonoppervlakte. Daarnaast krijgt u een ruim balkon of terras bij het appartement, groot genoeg voor een royale tuinset en al uw mooie bloembakken. En ook voor de appartementen geldt: er is qua indeling van alles mogelijk. U geeft aan wat uw woonwensen zijn en wij maken ze waar.

Naast een ruim woonoppervlak van minimaal 93 m2 beschikt elk appartement ook over een grote berging op de begane grond. De kerstspullen en skipakken hoeven dus geen ruimte in te nemen in uw appartement. En ook in de woning zelf bevindt zich nog een berging. Dus: rommel uit het zicht en lekker genieten van de ruimte. Want groot zijn ze, de appartementen in Park Harga! Met woonoppervlaktes vanaf maar liefst 93 tot 130 m2 zijn de appartementen in Park Harga uniek in Schiedam. De grootte van de balkons varieert tussen de 13,5 m2 tot 24 m2. Ook heerlijk royaal dus.

Naast een 3-kamerappartement zijn er ook varianten waar gekozen kan worden voor 4 kamers. Dus een werkplek of een speelkamer voor de (klein)kinderen is zo gecreëerd. De ruime woonkamer is ook niet te missen. De grote raampartijen geven u woonkamer heel veel sfeer en gezellig lichtinval. Geniet bij de grote ramen in uw luie stoel en een goed boek of ga op een warme dag lekker het balkon op en kijk uit over de park achtige omgeving. Park Harga, thuis in genieten!

Bijzonder: in het appartementen gebouw Oost (fase 1) worden tevens 4 ateliers/studio's en 5 garageboxen aangeboden. De ateliers/studio's zijn geschikt voor zakelijk gebruik of het  uitoefenen van uw hobby. Deze zelfstandige units worden ca. 17,5 tot 27,5 m2 groot en krijgen eigen voorzieningen waaronder een pantry. Er zal een gezamelijke ingang zijn. De 5 garageboxen zijn geschikt voor uw auto of andere persoonlijke spullen die u graag wilt opbergen. De appartementen krijgen allemaal 1 parkeerplaats toegewezen, de garageboxen worden aanvullend aangeboden voor de liefhebber.

Parkeren
Per appartementen wordt 1 parkeerplaats toegekend. Uw gasten kunnen ruim parkeren in het openbaar gebied. In Park Harga worden meer parkeerplaatsen gemaakt dan de gemeente voorschrijft. Is dat niet heerlijk!


Project: Schiedam - Park Harga Appartementen
Park Harga is een inbreidingslocatie gelegen op de oude sportvelden Harga. Park Harga wordt een nieuwe en vooral ook bijzondere wijk in Schiedam, prachtig gelegen in het groen van de oude sportvelden, goed bereikbaar nabij het centrum, de snelwegen A4 en A20 en het trein/metrostation.
Park Harga wordt een duurzame wijk met goed betaalbare woningen.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?