Op de hoogte van nieuwe projecten in Schiedam? Klik hier!

Schiedamse Meesters - Olijf

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Schiedamse Meesters - Olijf
aantal koopwoningen 6
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 439.900 - € 439.900
oppervlakte 166 - 166 m²
perceeloppervlakte 292 - 292 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Dura Vermeer Bouw Zuid West BV
makelaar Anke Bodewes Makelaardij
gemeente Schiedam

Informatie

Het nieuwbouwproject Schiedamse Meesters - Olijf wordt gebouwd in de plaats Schiedam. Dit project bevindt zich in de wijk Wijk 07 Groenoord en Kethel. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 6 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 439.900 tot € 439.900. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 166 tot ca. 166 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 292 tot 292 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Anke Bodewes Makelaardij in Schiedam.

Andere nieuwbouwprojecten in Schiedam kunt u hier vinden: Nieuwbouw Schiedam

Woningen
1 van 6 woningen beschikbaar
Prijs Euro 439.900
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
19Optie29216604€ 439.900v.o.n. 
SWK, Tuin rondom

Type: Olijf
Deze luxe twee-onder-één-kap-woningen hebben een 6 meter brede beukmaat. 
 
Op de begane grond bevindt de keuken zich aan de voorzijde van de woning. De tuingerichte woonkamer aan de achterzijde biedt toegang tot de royale tuin gelegen aan het water. De stenen garage bevindt zich aan de zijkant van de woning en het parkeren is mogelijk op eigen terrein. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een royale badkamer. De zolder is vrij indeelbaar en beschikt over extra ruimte door de kenmerkende tuitgevel.

Project: Schiedamse Meesters
Wonen in de Schiedamse Meesters

In het Schiedamse Kethel wordt een exclusieve woonwijk gecreëerd met circa 100 luxe woningen in verschillende typologieën. Dit unieke project ‘Schiedamse Meesters’ krijgt een opvallend groene, waterrijke uitstraling en een geheel eigen identiteit. Toekomstige bewoners zijn al sinds een vroeg stadium betrokken geweest om mee te denken over bijvoorbeeld de indeling en uitstraling van de woningen.

In de eerste fase worden 41 woningen gerealiseerd in een mix van royale eengezinswoningen en luxe twee-onder-één-kap woningen. Er worden drie typen eengezinswoningen gerealiseerd en drie typen twee-onder-één-kap woningen. De eengezinswoningen worden circa 133 tot 144 vierkante meter groot. De twee-onder-één-kap woningen circa 161 tot 174 vierkante meter, waarbij de grootste woning een binnenmaat heeft van 7,0 meter breed!

Planning
13 oktober 2016: Start verkoop 1e fase

Voorjaar 2017: Beoogde start bouw 1e fase
Begin 2018: Beoogde start oplevering 1e fase

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?